Full Color Festival 2021

Over precies 6 maanden vieren we de 25e editie van het Full Color Festival samen met jou, op 20 en 21 augustus in het Stadspark in Kampen! Hoe we dat doen zal de komende periode duidelijk worden, maar dat het een feestje wordt is zeker!

De organisatie van het Full Color Festival heeft besloten het festival te verplaatsen naar augustus, omdat de kans dat er tegen die tijd weer evenementen plaatsen mogen vinden groter is dan in juni. Het festival, dat in 2020 haar jubileum zou vieren, zal bestaan uit de bekende ingrediƫnten van muziek, theater, kinderactiviteiten en culturele ontmoetingen. Daarmee is het Full Color het kleurrijkste evenement van Kampen en daar zijn we trots op!

Volg onze socials voor de meest actuele updates de komende tijd en we zien jullie graag over een half jaar om samen te genieten van al het moois dat ons verbindt!

De organisatie bedankt al haar vrijwilligers, sponsoren, programmapartners en andere betrokkenen voor het vertrouwen en we zien iedereen graag in goede gezondheid in 2021 tijdens de 25e editie van het Full Color Festival.