Een onvergetelijke speciaalbier ervaring tijdens Full Color Festival!

Voorstelrondje! Wij zijn Bo, Corné, Hilco en Tobias van Brute Biertjes. Dit jaar hebben wij de kans gekregen om op het Full Color Festival in Kampen de speciaalbierenbar op ons te nemen. Uiteraard een super tof project om ons van de straat (en ons eigen werk) te houden.

Wat gaan wij doen?
Op 21 en 22 juni staat als het goed is het leukste festival weer bij jullie in de agenda. Met goede muziek, theater, lekker eten en veel culturele diversiteit brengt het Full Color Festival ieder jaar weer feest in de tent.
Sinds een paar jaar staat er ook mooie speciaalbierenbar gevestigd op het terrein. Dit jaar gaan we het een klein beetje anders aanpakken. Wat er nog precies op jullie staat te wachten gaan we nog niet helemaal verklappen, maar dat het groter wordt dan voorgaande jaren kunnen we jullie wel meegeven!

Wat kunnen jullie doen?
Voor gezelligheid zorgen! Wij zorgen voor de borrel, hapjes en vermaak. Om op de hoogte te blijven van bijvoorbeeld welke bieren er geschonken gaan worden en wat er allemaal te gebeuren staat kan je ons volgen op Instagram en Facebook onder de naam van onze bar “Brute Biertjes”