Muziek Hoofdpodium

Bekijk het volledige programma in ons handige blokkenschema.

17:30 De Nachtadvocaat

18:00 Colorwave

18:45 De Nachtadvocaat

19:15 Koos Busters

20:00 De Nachtadvocaat

20:30 Bazzookas

21:30 De Nachtadvocaat

22:15 Plork en de Aannemers

 


18:30 Colorwave

Colorwave is energiek en ruig, met invloeden van onder andere Paramore en 30 Seconds to Mars. Ze spelen indierock, hebben een steengoede frontvrouw, twee nieuwe singles en fantastische clips. Wat wil je nog meer? Een sterke liveshow? Hell yeah, ze doen het allemaal!

 

 

 

 

 


19:45 Koos Busters

Koos Busters: voor als er gedanst moet worden!

Koos Busters bewijst tijdens optredens dat ska en reggae garant staan voor dansend en dorstig publiek.
Natuurlijk staat Koos Busters met een bezetting van 5 man graag op een groot podium. Met bas, drums, toetsen en gitaar wordt de muzikale basis neergezet. Leadzanger en frontman Meindert wordt vocaal door 3 bandleden ondersteund.

 

 

 

 


21:15 Bazzookas

 

Bazzookas is een band geformeerd uit leden van The Palookas en VanKatoen, opgericht in 2009. De Bazzookas spelen skapunk.
Op 22 november 2009 bracht de groep de eerste ep Supervette sixpack met de single Doe het dan Zelf uit. Het album Kaboem! werd in 2011 uitgegeven in combinatie met een stripalbum van Nozzman. In een uitverkocht Paradiso werd begin 2012 de live-dvd Groeten uit Paradiso opgenomen. Naast de dvd werd de registratie ook op vinyl uitgegeven. In oktober 2012 speelden de Bazzookas bij De Wereld Draait Door hun single Skanken. Toen in februari 2013 bekend werd dat koningin Beatrix zou aftreden, werd een YouTubeclipje bij het nummer Schuif es op (“Schuif es op Bea, nou mag ik”) binnen twee dagen 100.000 keer bekeken en ook vertoond in het televisieprogramma Hart van Nederland van SBS 6.

23:00 Plork en de Aannemers

Weleens een aannemer met verstand van muziek gezien? Wij in ieder geval niet. Daarom ontbreekt het Plork en de aannemers totaal aan muzikale richting, visie en andere dingen. Voeg daar een halfblinde en altijd stomdronken styliste aan toe en wat je overhoudt is een muzikale freakshow. Van Abba tot System of a Down en van Andre van Duin tot Kaiser Chiefs, voor Plork en de Aannemers is er geen vreemde eend in de bijt en niets is te gek.