Muziek Hoofdpodium

 

13:30 Fusca

14:45 Wood’n Goldfish

15:30 PATER MOESKROEN

16:45 Hoppah

18:00 Fokko

19:00 Doe maar Na

20:15 Jick Munro and the Amazing Laserbeams

21:30 drummerbauke

22:45 Backbeat Soundsystem

 


 

13:30 Fusca

Fusca liggend op een wagen

Zomer, energie, plezier, dat is Fusca, dé nieuwe Nederlandse Brazilian Popband.
Verwacht een mix van dansbare zomerse grooves, opzwepende solo’s en sferische nummers beïnvloed door Braziliaanse iconen als Elis Regina en Gilberto Gil en eigentijdse muziek van bijvoorbeeld Céu.

 

 

 

 

 

 

 

14:45 Wood’n Goldfish

Wederom staat er muzikaal talent op in Kampen. Robin ten Klooster, Niels van der Kamp en Dave Vermeulen zijn er helemaal klaar voor. Het trio gaat door het muziekleven onder de heerlijk bijpassende naam: Wood’n Goldfish. Ze spelen momenteel akoestische covers van die bekende, lekkere nummers die u aan betere tijden doet denken. En dat doen ze met een zelfde rust en passie die dat soort muziek zo fijn maakt.  Met z’n drieën gaan ze op zoek naar de zoete nostalgie van de akoestische muziek, maar zijn zeker niet bang om hun publiek flink te laten dansen.

 

 

 

 

15:30 Pater Moeskroen

Wereldberoemd in Nederland met hits als Roodkapje en Laat Maar Waaien is Pater Moeskroen al ruim dertig jaar bezig.
Voor hun nieuwe album zijn ze afgelopen november nog in ’t Ukien geweest. Dat was zo’n gezellige avond dat de Paters graag opnieuw in Kampen willen optreden.

 

 


16:45 Hoppah

Hoppah optredend

Het is moeilijk, zo niet onmogelijk, stil te staan wanneer je kijkt en luistert naar een van de meest energieke folkbands van Nederland.
HoppaH! bestaat uit een stel zeer ervaren muzikanten. Hun kleurrijke, dansbare muziek steekt af tegen de zwaarmoedige Nederlandstalige teksten van frontman Serge van Laar – relativerende poëzie die hij vol overtuiging en hartstocht brengt.

 

 

 

 

18:00 Fokko 

Fokko is een Nederrockband rond songwriter Fokko Mellema, met een arsenaal aan puntige rocknummers, epische gitaarsolo’s en kenmerkende directe teksten over dertigersdilemma’s en liever niet naar de sportschool gaan.
In april en mei komen snel achter elkaar de eerste twee singles/clips uit en debuut Stadaarnietzodoeiets wordt eind 2018 verwacht.

 

 

 

 

 

 


19:00 Doe Maar Na

De nieuwe Doe Maar tribute band heet ‘Doe Maar Na’. De band is ontstaan naar aanleiding van een eenmalig optreden maar al gauw stroomden de optredens binnen.
De vier heren hebben een gemeenschappelijke passie: Nederska en reggae spelen. Ze nemen u terug naar de tijd dat Nederland zuurstokroze en fosforgroen kleurde. Alle grote hits van de populairste Nederpop band ooit passeren de revu.

 

 

 


20:15 Jick Munro

Jick Munro and the Amazing Laserbeams is een zevenkoppige band uit het zuiden van Nederland met een unieke cross-over stijl die elementen van bluegrass, country, folk, blues en Americana bevat. De mannen staan bekend om hun vocale harmonieën en amusement. Waar zij optreden, is feest!

 

 

 

 

 

 


21:30 drummerbauke

We kennen ‘m allemaal vast wel, die zingende drummer.

Bauke is al jaren als sessie-drummer actief; hij speelde met Bertolf, Krystl, Loïs Lane, Matt Simons en vele anderen.
Maar dat hij ook een fantastische strot heeft is voor ons natuurlijk het leukste. Wie is er nou niet al meerdere keren weggeblazen door zijn ongelofelijke power en stembereik?!
Op Full Colour zal hij een uur lang de mooiste, liefste, stoerste en meest soulvolle nummers ten gehore gaan brengen, waaronder ook eigen nummers!

drummerbauke wordt begeleid door een ijzersterke ritmesectie, percussie en een vette blazerssectie! Leden van o.a. Typhoon en MARUTYRI

 

 


22:45 Backbeat Soundsystem

Backbeat Soundsystem maakt reggae met een vette sound en een strakke groove. De band heeft in hun thuisland al flink naam gemaakt door op de grootste Britse festivals te spelen. Zo deelden ze onder andere het podium met Cypress Hill, Tinie Tempah en The Streets. En nu is dan ook Nederland aan de beurt!

Deze band maakt deel uit van een nieuwe frisse generatie van jonge Engelse reggaebands. Live zorgt Backbeat Soundsystem voor een explosieve show met een positieve vibe. Met de release van hun meest recente album ‘Together Not Apart’ en hun laatste EP ‘Into The Light’, staat niets ze meer in de weg om de rest van Europa plat te spelen.