Hoofdpodium 

Bekijk het volledige programma in ons handige blokkenschema.

13:30 Fusca

14:30 Wood’n Goldfish

15:30 Pater Moeskroen

16:45 Hoppah

18:00 Fokko

19:00 Doe maar Na

20:15 Jick Munro and the Amazing Laserbeams

21:30 drummerbauke

22:45 Backbeat Soundsystem

 

Singer-Songwriterspodium

12:00 MILO

12:45 Marriet Bruinsma

13:25 Round Midnight

14:05 Mieke van der Gulik

14:45 Marissa van Dijk

15:30 Harald van der haar

16:15 Magrita van der Zwaag en Henk van der Weerd

17:00 Brainwaves

17:45 Prrsoonlijke Fout

 

Quintuspodium

12:00 (On)Houdbaar

12:45 Rock Oud Loud

13:15 Tiger

13:45 Q-Ties

14:15 Koordaat

15:00 Sax Ensemble

15:45 Jazz Combo

16:15 Soul Factory

17:00 Popkoor 4You

17:45 Incredible

18:15 QB5

19:00 Kavoca Kids & Girlzz

19:45 Stupid Girls

 


Hoofdpodium

 

13:30 Fusca

Afbeeldingsresultaat voor fusca band

Zomer, energie, plezier, dat is Fusca, dé nieuwe Nederlandse Brazilian Popband.
Verwacht een mix van dansbare zomerse grooves, opzwepende solo’s en sferische nummers beïnvloed door Braziliaanse iconen als Elis Regina en Gilberto Gil en eigentijdse muziek van bijvoorbeeld Céu.

 

 

 


14:30 Wood’n Goldfish

Wederom staat er muzikaal talent op in Kampen. Robin ten Klooster, Niels van der Kamp en Dave Vermeulen zijn er helemaal klaar voor. Het trio gaat door het muziekleven onder de heerlijk bijpassende naam: Wood’n Goldfish. Ze spelen momenteel akoestische covers van die bekende, lekkere nummers die u aan betere tijden doet denken. En dat doen ze met een zelfde rust en passie die dat soort muziek zo fijn maakt.  Met z’n drieën gaan ze op zoek naar de zoete nostalgie van de akoestische muziek, maar zijn zeker niet bang om hun publiek flink te laten dansen.

 

 

 


15:30 Pater Moeskroen

Wereldberoemd in Nederland met hits als Roodkapje en Laat Maar Waaien is Pater Moeskroen al ruim dertig jaar bezig.
Voor hun nieuwe album zijn ze afgelopen november nog in ’t Ukien geweest. Dat was zo’n gezellige avond dat de Paters graag opnieuw in Kampen willen optreden.

 

 


16:45 Hoppah!

Hoppah optredend

Het is moeilijk, zo niet onmogelijk, stil te staan wanneer je kijkt en luistert naar een van de meest energieke folkbands van Nederland.
HoppaH! bestaat uit een stel zeer ervaren muzikanten. Hun kleurrijke, dansbare muziek steekt af tegen de zwaarmoedige Nederlandstalige teksten van frontman Serge van Laar – relativerende poëzie die hij vol overtuiging en hartstocht brengt.

 

 


18:00 Fokko 

Fokko is een Nederrockband rond songwriter Fokko Mellema, met een arsenaal aan puntige rocknummers, epische gitaarsolo’s en kenmerkende directe teksten over dertigersdilemma’s en liever niet naar de sportschool gaan.
In april en mei komen snel achter elkaar de eerste twee singles/clips uit en debuut Stadaarnietzodoeiets wordt eind 2018 verwacht.

 

 

 


19:00 Doe Maar Na

De nieuwe Doe Maar tribute band heet ‘Doe Maar Na’. De band is ontstaan naar aanleiding van een eenmalig optreden maar al gauw stroomden de optredens binnen.
De vier heren hebben een gemeenschappelijke passie: Nederska en reggae spelen. Ze nemen u terug naar de tijd dat Nederland zuurstokroze en fosforgroen kleurde. Alle grote hits van de populairste Nederpop band ooit passeren de revu.

 

 

 


20:15 Jick Munro

Afbeeldingsresultaat voor jick munro and the amazing laserbeams

Jick Munro and the Amazing Laserbeams is een zevenkoppige band uit het zuiden van Nederland met een unieke cross-over stijl die elementen van bluegrass, country, folk, blues en Americana bevat. De mannen staan bekend om hun vocale harmonieën en amusement. Waar zij optreden, is feest!

 

 

 

 


21:30 drummerbauke

Wie kent ‘m niet, die zingende drummer?
Bauke is al jaren als sessiedrummer actief bij Bertolf, Krystl, Loïs Lane, Matt Simons en vele anderen.
Maar dat hij ook een fantastische strot heeft is voor ons natuurlijk het leukste. Wie is er nou niet al meerdere keren weggeblazen door zijn ongelofelijke power en stembereik?!
Op Full Color zal hij een uur lang de mooiste, liefste en meest soulvolle nummers ten gehore gaan brengen, waaronder eigen nummers. drummerbauke wordt begeleid door een ijzersterke ritmesectie, percussie en een vette blazerssectie met leden van o.a. Typhoon en MARUTYRI.

 

 


22:45 Backbeat Soundsystem

Backbeat Soundsystem maakt reggae met een vette sound en een strakke groove. De band heeft in hun thuisland al flink naam gemaakt door op de grootste Britse festivals te spelen. Zo deelden ze onder andere het podium met Cypress Hill, Tinie Tempah en The Streets. En nu is dan ook Nederland aan de beurt!

Deze band maakt deel uit van een nieuwe frisse generatie van jonge Engelse reggaebands. Live zorgt Backbeat Soundsystem voor een explosieve show met een positieve vibe. Met de release van hun meest recente album ‘Together Not Apart’ en hun laatste EP ‘Into The Light’, staat niets ze meer in de weg om de rest van Europa plat te spelen.

 

 


 

Singer-Songwriterspodium

Op de natuurspeelplaats zijn van 12:00-18:15u Kampens finest te vinden: de veranda van de pipowagen is ons singer-songwriterspodium.

 

12:00 Milo

MILO is een alternatieve popband rondom de gelijknamige singer-songwriter. De band combineert de ambachtelijke songwriting van James Taylor met de melancholie van Radiohead en de meerstemmigheid van Crosby, Stills & Nash. Met krachtige en dromerige pop creëert de band een intieme performance op het podium.

 

 

 


 

 

17:00 Brainwavez

Brainwavez bestaat uit rapper Tamar Bastiaan en zanger Michel van Dijk. In het verleden trad de band op onder de naam Turboglad & Spirit Zero. Na tien jaar radiostilte was de band klaar voor een nieuwe start: ”Brainwavez”. De stijl van Brainwavez kenmerkt zich door een goede mix van taal en muziek. Nederlandse rap mengt zich met Engelse zangstukken in de vorm van diverse genres (Rap, Funk, Rock & Reggae)

 

 


 

17:45 Prrsoonlijke Fout

De leden van Prrsoonlijke Fout, Tjerk, Bosco en Tjalling, hebben elkander ontmoet bij het nationale kampioenschap Handboeibasketbal voor Langgestraften. Ze besloten aldaar een van hun criminele aliassen op te offeren voor dit rapsupercollectief en bezigen nu dus de namen Nico Baas, Meerman Polansky en Mitch Buchanan. De mannen stonden al op Hiphopheads, de bekende romploze rapformatie van Schiermonnikoog en Eemshaven, wat kampers is voor even scheren. Volkswagens op het podium, Kermit ontvoeren, niets is deze powerlifters te gek!