Programma zaterdag 16 juni 2018

Hoofdpodium

13:30 Fusca
14:45 Fokko
15:45 Pater Moeskroen
17:00 Hoppah
18:00 Doe maar Na
19:15 Jick Munro

13:30 Fusca

Fusca liggend op een wagen

Zomer, energie, plezier, dat is Fusca, dé nieuwe Nederlandse Brazilian Popband.
Verwacht een mix van dansbare zomerse grooves, opzwepende solo’s en sferische nummers beïnvloedt door Braziliaanse iconen als Elis Regina en Gilberto Gil en eigentijdse muziek van bijvoorbeeld Céu.

Fusca zomer 2017

Hebben jullie ook zo'n topzomer gehad? We maakten deze week een compilatie van wat fanphone material. Zaterdag spelen we nog een nazomer gig op het Amsterdam Wine Festival in de Westergasfabriek (kom langs!) en daarna gaan we opnemen voor o.a. onze nieuwe EP!We houden je hiervan op de hoogte, dus verwacht geen Fusca-loze winter. Beijos!p.s. like je ons als je dat nog niet gedaan hebt?

Geplaatst door Fusca op donderdag 28 september 2017

 

14:45 Fokko 

Bekend van o.a. Jeremy’s, Want Want en zijn werk bij het Deltion College is Fokko Mellema weer terug met nieuw eigen werk.

Deze punky Nederlandstalige pretpop met een vrolijk randje houdt stevig aan het dansen.

 

15:45 Pater Moeskroen


Wereldberoemd in Nederland met hits Roodkapje als Laat Maar Waaien zijn ze al ruim dertig jaar bezig.
Voor hun nieuwe album zijn ze afgelopen november nog in ’t Ukien geweest. Dat was zo’n gezellige avond dat de Paters graag opnieuw in Kampen willen optreden.

 

17:00 Hoppah

Hoppah optredend

Het is moeilijk, zo niet onmogelijk, stil te staan wanneer je kijkt en luistert naar een van de meest energieke folkbands van Nederland. HoppaH! bestaat uit een stel zeer ervaren muzikanten. Hun kleurrijke, dansbare muziek steekt af tegen de zwaarmoedige Nederlandstalige teksten van frontman Serge van Laar – relativerende poëzie die hij vol overtuiging en hartstocht brengt.

 

18:30 Doe Maar Na

De nieuwe Doe Maar tribute band heet ‘Doe Maar Na’. De band is ontstaan naar aanleiding van een eenmalig optreden maar al gauw stroomden de optredens binnen. De vier heren hebben een gemeenschappelijke passie: Nederska en reggae spelen. Ze nemen u terug naar de tijd dat Nederland zuurstokroze en fosforgroen kleurde. Alle grote hits van de populairste Nederpop band ooit passeren de revu.

 

19:15 Jick Munro

Jick Munro and the Amazing Laserbeams is een zevenkoppige band uit het zuiden van Nederland met een unieke cross-over stijl die elementen van bluegrass, country, folk, blues en Americana bevat. De mannen staan bekend om hun vocale harmonieën en amusement. Waar zij optreden, is feest!