Op zaterdag 16 juni is er naast muziek luisteren nog veel meer te doen bij Full Color. Hieronder het overige programma voor deze dag.

 

Locatie Buitensingel

Cultuurmarkt
Aan de Buitensingel treft u de Cultuurmarkt aan die de verschillende andere locaties verbindt.
Deze Cultuurmarkt is de kern van het festival. Hier kun je zelfgemaakt eten uit alle windstreken kopen. Daarnaast tref je hier decoraties, boho-fashion, boots and bags, muziekinstrumenten, sieraden, spullen voor het goede doel en kleding uit het verre oosten en westen aan. Als het maar geurt en kleurt. Kom naar de markt en laat je verleiden!

Voor de cultuurmarkt hebben wij ons de volgende doelstelling gesteld: 20% van de standhouders verkoopt biologische of fairtrade producten of producten die het resultaat zijn van recycling. Daarnaast heeft 40% van de standhouders een bewust, lokaal of multicultureel uitgangspunt. De overige 40% zijn vrij voor alle andere ondernemers.

Infostand
Bij de infostand kun je terecht voor al je vragen over het Full Color Festival. Zo zullen zij je kunnen informeren over de programmering, speellocaties en speeltijden.
Daarnaast kunt u bij de infostand terecht voor het aangeven of afleveren van verloren voorwerpen.

Mega Duiten Actie
Tijdens het Full Color Festival krijg je voor 10 lege bekers 5 duiten voor je vereniging. Je kunt de lege bekers inleveren bij de Kraam van Verenigde Zaken van Kampen op het Full Color Festival. De kraam kun je naast de ingang van het veld met de hoofdpodia vinden. Een aantal verenigingen heeft bij deze kraam een ton staan waar de duiten ingeleverd kunnen worden. Staat je vereniging er niet tussen, neem de munten dan mee naar huis en lever ze bij je vereniging in.

Straattheater
Verspreid over de markt en uitwaaierend over het verdere festivalterrein word je verrast door de meest uiteenlopende straattheateracts.

 

locatie Natuurspeelplaats

Neem een kijkje op de natuurspeelplaats, bijvoorbeeld voor een mooie theatervoorstelling in het amphitheater, de singer-songwriters bij de Pipowagen of de workshops van Quintus.

Op de natuurspeelplaats is het amfiTheater te vinden. Hier wordt elk uur weer een leuke show gegeven.

Ook staat hier het Singer-Songwriters Podium voor de eigengereide artiesten die het liefst zo dicht mogelijk bij het publiek zitten.

Artiesten Singer-Songwriters Podium
MILO

MILO is een alternatieve popband rondom de gelijknamige singer-songwriter. De band combineert de ambachtelijke songwriting van James Taylor met de melancholie van Radiohead en de meerstemmigheid van Crosby, Stills & Nash. Met krachtige en dromerige pop creëert de band een intieme performance op het podium.

 

 

 

Brainwavez

De band bestaat uit een duo, rapper Tamar Bastiaan en zanger Michel van Dijk. In het verleden trad de band op onder de naam Turboglad & Spirit Zero. Na tien jaar radiostilte was de band klaar voor een nieuwe start: ”Brainwavez”. De stijl van Brainwavez kenmerkt zich door een goede mix van taal en muziek. Nederlandse rap mengt zich met Engelse zangstukken in de vorm van diverse genres (Rap, Funk, Rock & Reggae)

 

 

 

Quintus workshops

Centrum voor kunst en kunsteducatie Quintus biedt weer diverse, leuke kinderworkshops aan. Naast de workshops kun je hier ook informatie over het cursusaanbod opvragen. Je kan natuurlijk ook naar de site.

Kinderboerderij Cantecleer

Tijdens het Full Color Festival wordt de kinderboerderij omgetoverd tot een nog groter paradijs voor de kinderen.

Het Schaapscheerdersfeest is er weer. Je kunt er spinnen, vilten, ijzer smeden en glas-in-lood maken. Verder is er de mogelijkheid om pizza’s te bakken, kazen te maken of je eigen frietjes te maken.

Scouting

Scouting
De scouting is al sinds jaar en dag actief op het Full Color Festival en ook dit jaar kunnen ze gewoon vanuit hun eigen honk helemaal uitpakken.
Ook dit jaar kun je weer met vlotten over het water of met in luchtballonnen over het water lopen. De hindernisbaan is er weer en zijn er weer diverse andere activiteiten.

Hier staat ook het Quintus Podium waar de Kamper kunstschool Quintus laat zien wat voor talent zij in huis heeft.