Naast het hoofdpodium is er nog veel meer te doen op het Full Color Festival. 

Cultuurmarkt

De cultuurmarkt is de kern van ons festival. Hier kun je zelfgemaakt eten uit alle windstreken kopen. Daarnaast tref je hier decoraties, boho-fashion, boots and bags, muziekinstrumenten, sieraden, spullen voor het goede doel en kleding uit het verre oosten en westen aan. Als het maar geurt en kleurt. Kom naar de markt en laat je verleiden.

Cultuurmarkt: vrijdag 18.00-22.00 en zaterdag 12.00-20.00

Muziekpodia

Natuurspeelplaats vrijdagavond | Geert Bloupot presenteert

Natuurspeelplaats zaterdag | Singer-Songwriters

Scouting podium vrijdagavond | Open podium

Scouting podium zaterdag | Quintus Podium

Scoutingterrein (zaterdag)

De scouting pakt vanuit hun eigen plek uit met vlotten, een hindernisbaan en tal van andere activiteiten. Voor alle kleine bezoekers en alle niet-meer-zo-kleine-bezoekers die graag het avontuur opzoeken. 

Natuurspeelplaats (zaterdag)

Amfitheater | Verscholen in de hoek tussen de bomen op de natuurspeelplaats bevindt zich het enige echte amfitheater van Kampen. Op deze knusse plek kun je genieten van dans, theater workshops en verteltheater.

Kinderactiviteiten | Kunstencentrum Quintus verzorgt knutsel en spelactiviteiten

Kinderboerderij Cantecleer (zaterdag)

Op de kinderboerderij is het een gezellige beestenboel met activiteiten, workshops en dieren. 

Do You Like What You See? (zaterdag)

Iedereen is tolerant maar niemand wil getolereerd worden. Tolerantie wat is dat eigenlijk? Een grens tot waar je kunt gaan of een mening waarmee je om je heen kunt slaan? Ben jij tolerant? Waar ligt jouw grens en stopt de tolerantie.Na de ophef over de Suit suply reclame waar twee mannen elkaar zoenen stellen wij de vraag wat maakt een man een man en een vrouw een vrouw? Denk jij in hokjes en durf je jouw grens te verleggen?

Do You Like What You See? is een dansproductie van Vuur en Vlam Producties en zal op zaterdag meerdere keren als ‘pop up’ voorstelling te zien zijn.

Thuis Spelen (zaterdag)

Tijdens het project Thuis Spelen komen in de woonkamer van het Full Color Festival Kampen muzikanten samen om muziek te maken die iets over hun thuis vertelt. Want wat betekent het hebben van een thuis nou eigenlijk?
Of je in Kampen geboren bent, hier bent gaan wonen vanwege je liefde voor de IJssel of omdat je bent gevlucht uit je eigen thuis. In onze woonkamer ontstaan samenwerkingen tussen muzikanten met totaal andere achtergronden, die antwoord geven op dezelfde vraag: wat betekent thuis voor jou?

Kom langs in onze woonkamer, kijk mee, doe mee of deel je verhaal. We maken de hele dag samen muziek, rechtsachterin de natuurspeelplaats. Om 19:00u staan we met onze eindpresentatie in het amfitheater.

Dit is een project van Chloë Smit in samenwerking met Woodn Goldfish- Marten, Margiet & S0my – Fort at night, Medhanie & Yousef –  Alette van den Berg,- Vluchtelingenwerk Kampen – Kringloop Kampen.