Full Color Run 2020: Meer deelnemers, meer kleur en nóg meer gezelligheid!

De uiterst succesvolle eerste editie van de Full Color Run Kampen 2019 smaakt voor zowel de deelnemers als de organisatie naar meer. De eerste editie was met 500 vrolijke en sportieve deelnemers volledig uitverkocht en was daarmee de perfecte aftrap voor een zinderend Full Color Festival.

Ook in 2020 slaan de Ronde Tafel 30 Kampen & het Full Color Festival de handen ineen om het stadspark om te toveren in een waar kleurenparadijs! Met een doelstelling van 1000 deelnemers, méér kleuren, een ander parcours en nóg meer gezelligheid is de tweede editie van de Full Color Run Kampen eentje die je absoluut niet mag missen:

Be part of the fun, join the Full Color Run!

Ticketprijs Volwassenen:     € 12,50 p.p.
Klik hier voor meer informatie en inschrijving!

De Ronde Tafel Kampen organiseert jaarlijks een evenement waarbij de opbrengsten volledig aan een goed (plaatselijk) doel worden geschonken. Vorig jaar doneerden we met de Full Color Run ruim € 7100,- aan Nikai4Life & de Ad Huiberts Stichting.

Programma Full Color Run

Na een gezamenlijke warming up op het hoofdveld van het Full Color Festival zal het startschot klinken, waarna alle deelnemers langs een afgezet parcours (bereikbaar voor publiek) hun kleurrijke route beginnen. De route loopt volledig door het stadspark en is 3,4 kilometer lang, de gezelligheidslopers kunnen na 1,7 kilometer de gezelligheid van het festivalterrein opzoeken.

Locatie: Stadspark Kampen (zie de route op Google Maps)
Datum: vrijdag 12 juni 2020
Inloop & aanmelden Full Color Run: 17:30u – 18:30u
Start Warming Up: 18:30u
Startschot Full Color Run: 18:45u

Aansluitend op de Full Color Run barst het Full Color Festival los!