Na de start van de Full Color Run zetten we een stevig programma voor je neer op vrijdagavond!

19.15-20.30 | The Beatles Sessions

The Beatles Sessions is een vijfkoppige tribute aan de meest invloedrijke band uit de geschiedenis van de popmuziek: The Beatles.

Tijdens hun ‘The Best Of’ shows speelt The Beatles Sessions alle hits van The Beatles. Deze shows zijn een viering van het geweldige oeuvre van de ‘Fab Four’. Verwacht een hoog dans- en meezing-gehalte, want The Beatles zijn universeel: iedereen kent de muziek.

Op de setlist stevige hits als Twist And Shout, Help! en Come Together, maar ook kleiner en fijner werk als Blackbird en Michelle komt voorbij. Met meer dan 90 nummers in hun repertoire is er genoeg om uit te kiezen.

21.00-22.30 | Shantel & The Bucovina Club Orkestar

​​Disko Partizani! De Duitser met Roemeense roots Shantel is hoogstpersoonlijk dé pionier en stuwende kracht achter de balkan-rage. Hij heeft de brug weten te slaan tussen de balkan beats en de mainstream. De hossende mix van woeste polka’s, traditionele Slavische muziek, Jiddische klezmer, Ottomaanse Čoček en de nodige electronische invloeden weten keer op keer het publiek tot aan het krankzinnige toe aan het dansen te
krijgen. Tezamen met zijn opzwepende en flamboyante band Bucovina Club Orkestar zal dat deze avond ongetwijfeld weer gaan gebeuren!

23.00-00.30 | De Casanova’s

Niemand kan stil blijven staan wanneer de Casanova’s het hoofdpodium bespelen.

Met Geert Leurink op gitaar, Dirk Schreuders op de bas, toetsenist Gert Jan van de Weerd en Mark Schreuders op het drumstel en alle mannen op zang, spelen ze Doe Maar, Rob de Nijs’ Malle Babbe en alles waarop te swingen valt.

Stilstaan bij de Casanova’s is gewoon onmogelijk en het wordt gegarandeerd meezingen!