Na de start van de Full Color Run zetten we een stevig programma voor je neer op vrijdagavond!

19.15-20.30 | The Beatles Sessions

The Beatles Sessions is een vijfkoppige tribute aan de meest invloedrijke band uit de geschiedenis van de popmuziek: The Beatles.

Tijdens hun ‘The Best Of’ shows speelt The Beatles Sessions alle hits van The Beatles. Deze shows zijn een viering van het geweldige oeuvre van de ‘Fab Four’. Verwacht een hoog dans- en meezing-gehalte, want The Beatles zijn universeel: iedereen kent de muziek.

Op de setlist stevige hits als Twist And Shout, Help! en Come Together, maar ook kleiner en fijner werk als Blackbird en Michelle komt voorbij. Met meer dan 90 nummers in hun repertoire is er genoeg om uit te kiezen.

21.00-22.30 | Shantel & The Bucovina Club Orkestar

​​Disko Partizani! De Duitser met Roemeense roots Shantel is hoogstpersoonlijk dé pionier en stuwende kracht achter de balkan-rage. Hij heeft de brug weten te slaan tussen de balkan beats en de mainstream. De hossende mix van woeste polka’s, traditionele Slavische muziek, Jiddische klezmer, Ottomaanse Čoček en de nodige electronische invloeden weten keer op keer het publiek tot aan het krankzinnige toe aan het dansen te
krijgen. Tezamen met zijn opzwepende en flamboyante band Bucovina Club Orkestar zal dat deze avond ongetwijfeld weer gaan gebeuren!

23.00-00.30 | House of Rock

Stel dat Nirvana een cover zou spelen van DJ Paul Elstak…Die prikkelende gedachte was het uitgangspunt van partyrockband ‘House Of Rock’. Muzikanten die hun sporen in het rockcircuit al ruimschoots verdiend hebben, bundelen hun krachten om de ‘guilty pleasures’ van de jaren ‘90 te laten herleven op een manier zoals je dit nog nooit hebt beleefd. House classics van DJ Paul Elstak tot Scooter en van SNAP tot 2 Unlimited vliegen in razendsnelle medley’s om je oren. Geen keyboards, geen computers, maar ronkende gitaren en een explosieve ritmesectie. Dit alles wordt nog eens stevig doorspekt met de iconische rockriffs uit de jaren ’90. Het publiek zal, ondersteund door twee sexy zangeressen, dit feest der herkenning van begin tot eind meebrullen.

In hun eerste jaar als band zetten zij al heel wat feesttenten en festivals op zijn kop, waaronder een stampvolle megatent op Paaspop. Het afgelopen jaar schoten zij hun vlammen en feestkanonnen de lucht in op de grote festivals van Nederland waaronder 7th Sunday, de Zwarte Cross en Festyland.