12.30-13.15 | Micah & Julia

Dit Zwolse duo combineert pop, folk, country, blues en jazz. Gitarist, pianist en zanger Micah schreef rond zijn zevende zijn eerste lied. Naast zijn solo-activiteiten vormt hij een duo met zangeres, liedjesschrijfster en violiste Julia. Zij speelt vanaf haar zevende viool en maakt sinds haar twaalfde deel uit van het fameuze Britten Jeugdstrijkorkest.

Naast haar liefde voor klassieke muziek ontwikkelt Julia ook steeds meer liefde voor jazz en singersongwriter-muziek. Die liefde deelt ze met Micah en inmiddels werken ze nu ruim een jaar aan een gezamenlijk eigen geschreven repertoire.In het voorjaar van 2018 verschijnt hun debuutsingle ‘Tears of Freedom’. Een lied over het verlangen naar vrijheid.

13.45-14.30 | Fokko

Fokko en Mark staan naast elkaar bij een barbecue. Mark zegt stomme dingen. Fokko vraagt zich af of Mark wel weet wat Fokko echt van Mark vindt. Fokko vindt Mark een kutlul. Het wordt er niet gezelliger op.

KTLL is Nederlandstalige powerpop in het verlengde van Fokko’s debuut Stadaarnietzodoeiets; pakkend, eigen en in je gezicht, als de Nederlandse achterneef van Weezer en Fountains Of Wayne.

15.00-15.45 | Billie’s Bounce

Begin 2018 is er spontaan een nieuw bandje geboren. Irma Pastoor en Gertjan van der Weerd ( bekend van o.a. Bertolf & Typhoon ) slaan de handen ineen en delen samen het podium als zanger(es). Een jonge energieke zangeres en een ervaren gitarist/zanger zingen de meest lekkere liedjes. Zomerse tracks en soulvolle liedjes van de 70’s tot nu. Alle ingrediënten om het publiek in beweging te krijgen zijn er! Live worden ze bijgestaan door Pieter Althuis en Bouke van Olst. Een ritmesectie om van te smullen. Kortom een verassend muzikaal feestje!

16.15-17.15 | Michelle David & The Gospel Sessions

Voor hun nieuwe materiaal ging de groep op zoek naar de oorsprong van gospel, met als resultaat de merkbare invloeden uit West-Afrika en het Caribische gebied; een strijdvaardige, zegevierende, en avontuurlijke sound.
Op persoonlijk vlak kreeg zangeres Michelle David begin 2019 een zware klap te verwerken, want ze kreeg borstkanker. Gelukkig was ze er op tijd bij en lijkt alles goed te gaan. De energie die ze uit de muziek haalde om door te gaan is terug te horen in haar teksten. Op hun derde album lieten ze hun voorliefde voor soul, funk en afrobeat horen. De hartverwarmende teksten gaven het publiek een boodschap vol liefde en kracht.

17.45-18.45 | Rob Dekay

Rob Dekay schrijft en zingt eigenzinnige Nederlandstalige popmuziek. Zijn sound is het beste te omschrijven als soulvolle country-pop. Sterke melodielijnen zorgen met Rob’s opvallende stemgeluid voor aanstekelijke nummers. In teksten schakelt hij moeiteloos tussen kleine en grote vraagstukken, maar altijd met de pen van een poëet.

Er huist een oude ziel in het lichaam van deze dertiger. Met zijn opvallende tatoeages en hoed lijkt hij voor het podium te zijn geboren. Zijn niet-alledaagse traject is tekenend. Rob stopt op zijn vijftiende met school en gaat werken; van stratenmaker tot vuilnisman. Zijn vrije tijd gaat helemaal op aan zijn grote liefde, muziek. Dat merken ook zijn beste vrienden, die hem aansporen om volledig voor de muziek te kiezen. En zo geschiedde.

19.15-20.15 | Steffen Morrison

Met de single You’ve Been Hit by a Butterfly als voorbode belooft 2020 een bijzonder jaar te worden voor soulzanger Steffen Morrison.

Steffen Morrison groeit op met de tunes, moves & grooves van James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye maar ook met de harmonieuze klanken van The Crystals, de rock van The Rolling Stones en de teksten van Lou Reed. Hij eert legendes als Donny Hathaway, Teddy Pendergrass en Otis Redding terwijl hij zijn eigen draai geeft aan het kleurrijke soulgenre. Met zijn muziek, energie en verschijning overtuigt Steffen veel meer mensen dan alleen de echte soulliefhebbers.

20.45-22.00 | SCRUM

Zes gedreven muzikanten met een voorliefde voor energieke, eerlijke en spontane folkmuziek, die elk optreden tot het uiterste gaan en er samen met het publiek voor zorgen dat iedereen met een voldaan gevoel huiswaarts kan keren… Een groot aantal feesten en festivals heeft in de afgelopen 15 jaar reeds kennisgemaakt met Scrum en iedere keer is het publiek – net als de band zelf – laaiend enthousiast. Scrum weet daarmee een groeiend aantal fans aan zich te binden.

22.30-23.45 | MooiWark

De optredens van Mooi Wark, waarbij de lol en grappenmakerij van het podium spetteren, staan als een huis en klinken als een klok! De aanstekelijke eigen nummers, die variëren van lekkere rock ‘n roll tot dampende feestnummers, zorgen voor een vrolijke mix van herkenning waarbij ook een goede ballade niet wordt geschuwd. Vele hits passeren de revue en met een ijzersterke podiumpresentatie, een flitsend decor en een spectaculaire show wordt menig bezoeker vermaakt.