Meld je aan als vrijwilliger voor het Full Color Festival

Nog een paar weken en vult het festivalterrein in het Stadspark van Kampen zich weer met gezelligheid, muziek, lekkere hapjes en heel veel mooie momenten.

Zonder vrijwilligers kan ons mooie Full Color Festival niet bestaan

Voor de aankomende 25e editie komen we nog wat handjes te kort. Daarom vragen we jouw hulp. Heb je hart voor het Full Color Festival en het voortbestaan, zet je har(d)t in. Wij zijn nog op zoek naar leuke, gezellige, enthousiaste mensen voor achter de bar, bij de munten, de infostand en backstage.

Heb je zin om je schouders onder het festival te zetten? Kun je ’s avonds of juist overdag?Meld je dan aan bij Chantal via fullcolorfestival@gmail.com. Direct het aanmeldformulier invullen? Die informatie vind je via deze link: link naar de pagina op onze website..

“En wat gebeurt er dan?” vroegen we aan de vrijwilligerscoordinator Chantal. “Wanneer je je aangemeld hebt als vrijwilliger van het Full Color Festival neem ik contact met je op en ontvang je van mij alle informatie die je nodig hebt. Ga je biertjes tappen en heb je nog geen tapervaring? Nou dan krijg je een biertap training. Die staat al op de planning”.

Tijdens het festival op 17 en 18 juni zorgen we natuurlijk goed voor je. Je krijgt het fantastische crew t-shirt en vanzelfsprekend wordt er voor drinken en heerlijk eten gezorgd. Je bent onderdeel van een geweldig leuk team, ontmoet allemaal nieuwe mensen en wij zijn je ontzettend dankbaar. Want zonder vrijwilligers kan het mooie Full Color Festival niet bestaan.”