Full Color Run 2022: Meer deelnemers, meer kleur en nóg meer gezelligheid!

Ook in 2022 slaan de Ronde Tafel 30 Kampen & het Full Color Festival weer de handen ineen om het stadspark om te toveren in een waar kleurenparadijs! Met een doelstelling van 1000 deelnemers, méér kleuren, een ander parcours en nóg meer gezelligheid is de tweede editie van de Full Color Run Kampen eentje die je absoluut niet mag missen:

Klik hier om terug te gaan naar het programma van vrijdag 17 juni

Be part of the fun, join the Full Color Run!

Ticketprijs Volwassenen:     € 12,50 p.p.
Klik op www.fullcolorrun.nl voor meer informatie en om jezelf en al je vrienden in te schrijven om mee te doen aan dit kleurenspektakel.

Programma Full Color Run

Na een gezamenlijke warming up op het hoofdveld van het Full Color Festival zal het startschot klinken, waarna alle deelnemers langs een afgezet parcours (bereikbaar voor publiek) hun kleurrijke route beginnen. De route loopt volledig door het stadspark en is 3,4 kilometer lang, de gezelligheidslopers kunnen na 1,7 kilometer de gezelligheid van het festivalterrein opzoeken.

Locatie: Stadspark Kampen (zie de route op Google Maps)
Datum: vrijdag 17 juni 2022
Inloop & aanmelden Full Color Run: 17:30u – 18:30u
Start Warming Up: 18:30u
Startschot Full Color Run: 18:45u

Aansluitend op de Full Color Run barst het Full Color Festival los!

De Ronde Tafel Kampen organiseert jaarlijks een evenement waarbij de opbrengsten volledig aan een goed (plaatselijk) doel worden geschonken. Tijdens de eerste editie van de Full Color Run doneerden zij maar liefst € 7100,- aan Nikai4Life & de Ad Huiberts Stichting.

Klik hier om terug te gaan naar het programma van vrijdag 17 juni