Meer deelnemers, meer kleur en nóg meer gezelligheid!

Na twee jaren organisatie door de Ronde Tafel 30 Kampen neemt het Full Color Festival de organisatie dit jaar zelf op zich. Door het hoofdsponsorschap van Hylkema Funderingstechniek kunnen we ook dit jaar weer het stadspark omtoveren in een waar kleurenparadijs!

Onderweg word je tijdens de 1.9 kilometer lange run aangemoedigd door onder andere meerdere Kamper korpsen. Dit jaar is de Full Color Run weer eentje die je niet mag missen:

Be part of the fun, join the Full Color Run!

Programma Full Color Run

Na een gezamenlijke warming up op het hoofdveld van het Full Color Festival zal het startschot klinken, waarna alle deelnemers langs een afgezet parcours (bereikbaar voor publiek) hun kleurrijke route beginnen. De route loopt volledig door het stadspark en is iets minder dan 2 kilometer lang. Ben je geen echte sporter? Laat je dan niet afleiden, want het gaat meer om de fun dan om de sportieve prestatie. Onze Full Color Run kent namelijk geen winnaars of verliezers! 

Kijken naar de Full Color Run is nog nooit zo leuk geweest
Het wordt meezingen en meedeinen geblazen met de dweilorkesten KEK en Broederband.

Locatie: Stadspark Kampen 
(zie Google Maps)
Datum: vrijdag 16 juni 2023
Inloop & aanmelden: 17:00u – 18:30u
Start Warming Up: 18:30u
Startschot Full Color Run: 18:45u

Aansluitend op de Full Color Run barst het feest op het Full Color Festival los; je vindt er spetterende optredens op het hoofdveld of kunt uitrusten in de speciaalbierenbar van Brute Biertjes. Benieuwd naar het volledige programma? Klik dan hier.

Aansluitend op de Full Color Run barst het Full Color Festival los!

Klik hier om voor het hele het programma van het Full Color Festival van vrijdag 16 juni 2023

Na twee succesvolle edities van de Full Color Run Kampen smaakt het voor zowel de deelnemers als de organisatie naar meer. De beide edities waren met bijna 500 vrolijke en sportieve deelnemers volledig uitverkocht en was daarmee de perfecte aftrap voor een zinderend Full Color Festival.

Het Full Color Festival Kampen neemt het stokje over van de Ronde Tafel 30 Kampen.

We zijn super blij met Hylkema Funderingstechniek als hoofdsponsor aan het kleurrijke sportieve feestje in het stadspark van Kampen.