Op deze pagina vind je heel veel antwoorden op veelgestelde vragen. Vragen over de Full Color Run en over het Full Color Festival. Staat jouw vraag er niet tussen, laat je dan iets weten aan ons via info@fullcolorfestivalkampen.nl of via een DM op Instagram of Facebook.

c Alles uitvouwen C Alles invouwen

Full Color Run

Categorie: Full Color Run
– Vermijd contact met de ogen, een zonnebril kan handig zijn onderweg. De organisatie stelt water beschikbaar voor spoelen. Let op, dit is geen drinkwater. – Bent u (zwaar) astmatisch? Dan adviseren wij u om niet deel te nemen aan de Full Color Run. – Gebruik het poeder niet bij open vuur of andere hittebronnen. – We kunnen niet uitsluiten dat er sporen in uw kleding achterblijven, met name in lichtere stoffen en lichtere kleuren. Draag hierom ons event t-shirt en houd hier rekening mee met de kledingkeuze. Het risico op verkleuren van kleding is het grootst als de kleding nat wordt door water, drank of transpireren aangezien maiszetmeel een natuurlijk bindmiddel is. – Het kleurenpoeder mag alleen gebruikt worden op deelnemers van de Full Color Run. – Misschien logisch, maar het door de organisatie verstrekte kleurenpoeder is niet eetbaar. – De organisatie van de Full Color Run is niet aansprakelijk voor schade aan eigendommen van deelnemers door het gebruik van het verstrekte kleurenpoeder. – Deelname aan de Full Color Run is op eigen risico.
Categorie: Full Color Run

Na een gezamenlijke warming up op het hoofdveld van het Full Color Festival zal het startschot klinken, waarna alle deelnemers langs een afgezet parcours (bereikbaar voor publiek) hun kleurrijke route beginnen. De route loopt volledig door het stadspark en is iets minder dan 2 kilometer lang. Ben je geen echte sporter? Laat je dan niet afleiden, want het gaat meer om de fun dan om de sportieve prestatie. Onze Full Color Run kent namelijk geen winnaars of verliezers! 

Kijken naar de Full Color Run is nog nooit zo leuk geweest
Het wordt meezingen en meedeinen geblazen met de dweilorkesten KEK en Broederband.

Locatie: Stadspark Kampen 
(zie Google Maps)
Datum: vrijdag 16 juni 2023
Inloop & aanmelden: 17:00u – 18:30u
Start Warming Up: 18:30u
Startschot Full Color Run: 18:45u

Categorie: Full Color Run

– Bent u (zwaar) astmatisch? Dan adviseren wij u om niet deel te nemen aan de Full Color Run.

Categorie: Full Color Run

Kom je van buiten Kampen? Je kunt dan het makkelijkst parkeren op het Burgemeester Berghuisplein, dit is een gratis parkeervoorziening. Let op, een gedeelte van het parkeerterrein is een blauwe kaart zone. Kom je op de fiets? Gebruik dan de hiervoor bestemde fietsparkeerplekken van het Full Color Festival.

Categorie: Full Color Run

Kom je op de fiets? Gebruik dan de hiervoor bestemde fietsparkeerplekken van het Full Color Festival.

Categorie: Full Color Run

Op vrijdag 16 juni 2023 kun je van 17:00 tot 18:30 op vertoon van deze bevestiging alle t-shirts, consumptiemunten en zakjes kleurpoeder behorende bij jouw boeking in één keer ophalen bij de aanmeldbalie. De aanmeldbalie vind je voor de ingang van het hoofdveld van het Full Color Festival. Je krijgt dus niets van ons thuisgestuurd.

Categorie: Full Color Run

De ondergrens leeftijd is moeilijk om aan te geven…. Want als jullie kinderen kunnen rennen. Dan kunnen ze gewoon mee met de fun. 🥳 Tip is wel om een zwembril of skibril op te zetten om de ogen goed te kunnen beschermen tegen het kleurpoeder.

Categorie: Full Color Run

Na de Full Color Run, of je hem nou uitgelopen hebt of direct naar de bar bent gegaan, begint het Full Color Festival. Meer informatie over de programmering vind je op https://www.fullcolorfestivalkampen.nl/ . De consumptiemunten die je hebt ontvangen bij het ophalen van je t-shirt zijn beide dagen geldig voor het festival. We zouden het natuurlijk leuk vinden als we op het hoofdveld dit kleurenspektakel gezamenlijk kunnen afsluiten!

Categorie: Full Color Run

We kunnen niet uitsluiten dat er sporen in uw kleding achterblijven, met name in lichtere stoffen en lichtere kleuren. Draag hierom ons event t-shirt en houd hier rekening mee met de kledingkeuze. Het risico op verkleuren van kleding is het grootst als de kleding nat wordt door water, drank of transpireren aangezien maiszetmeel een natuurlijk bindmiddel is.

Categorie: Full Color Run

Ten tijde van het evenement worden er foto’s en filmpjes gemaakt. Deze foto’s en filmpjes zullen gebruikt worden voor promotionele doeleinden van de Full Color Run & Full Color Festival. Bij het betreden van het terrein van Full Color ga je akkoord met deze voorwaarden.

Categorie: Full Color Run

Er zijn geen kluisjes aanwezig op het terrein. Neem daarom alleen de hoogstnoodzakelijke spullen mee of zorg dat je wordt toegejuicht door iemand die jouw spullen veilig kan bewaren.