Het bestaat nog, een gratis festival

Al sinds jaar en dag is Full Color het gezelligste festival van Kampen en omgeving. 

Full Color is een laagdrempelig, gratis festival dat door veel mensen wordt bezocht, van ouders met kinderen uit de omgeving tot muziekliefhebbers uit heel Nederland. 

Van, Voor en Door Kampenaren georganiseerd en ondersteund, daarmee beeldbepalend voor de gastvrijheid van Kampen. Met een goede, brede en bij tijden gewaagde programmering heeft elk van de podia zijn eigen identiteit. Dit komt mede door de decoratie van het festival waar veel aandacht aan wordt besteed.

Het programma bestaat uit een mix van pop, rock, dance, wereldmuziek en hiphop. En dat is niet alles: een markt / braderie waar we diverse culturen en verschillende instanties samen brengen en we onze gasten letterlijk en figuurlijk laten proeven van de schoonheid van de verschillende culturen die de regio Kampen huisvest. Op verschillende locaties barst het van de gratis kinderactiviteiten. Met daarbij het nodige straat theater om de mooie en vrije sfeer extra te verhogen! Met recht een festival voor iedereen.

Zo gevarieerd als de programmering, zo divers zijn de vele bezoekers

Het festival is inmiddels een kleurrijke traditie. En is uitgegroeid tot een tweedaags gratis toegankelijk festival in het Stadspark van Kampen. Twee dagen muziek en een zaterdag vol dans, theater, wereldcultuur, eten, drinken en meer!

De 27e editie staat gepland op 21 en 22 juni 2024. Schrijf die datum alvast maar in je agenda en houdt onze website en sociale media in de gaten voor het programma!

Het organisatieteam bestaat uit de volgende enthousiaste vrijwilligers en heel veel onmisbare vrijwilligers tijdens het festival:

Zakelijk leider: Jos Hogenbirk
Vrijwilligers: Mariët Kuenen, Jos Bartelink, Marino van der Starre
Sponsoren: Jos Aanstoot, Gerrit Juffer
Marktcoördinator & sociale projecten: Mareille Lopulalan
Deco en kinderaktiviteiten: Eelco Last, Jasper Stremmelaar
Programmering: Anne Louise Sikkema, Wilbert Junte, Edwin Burgman
Technische en logistieke productie: Jeroen Goudappel
Brute Biertjes: Bo Juffer
Horeca: Kevin Twisk
Logistiek: Gerrit Juffer
Sfeer en allerhande zaken: Jan Toonen
Web, socials & sponsoradministratie: Hester Timmerman

Contact

Wil je meer weten? Kijk dan voor de contactinformatie met de organisatie hier.
Wil je je alvast aanmelden als vrijwilliger? Stuur dan een mailtje naar info@fullcolorfestival.nl of meld je direct aan. Nog beter!

Krijg een mooi beeld van het Full Color Festival met de aftermovie van onze jubileumeditie:

.

Het Full Color Festival is een onderdeel Stichting WijZ, MFC Korteweg/ ’t Ukien, Korteweg 1, 8261 DC Kampen