Heb je een vraag aan de organisatie van het Full Color Festival?

Hieronder vind je verschillende onderwerpen met emailadressen om met ons in contact te komen.
Natuurlijk kun je ook jouw vraag sturen naar het algemene e-mailadres info@fullcolorfestival.nl of het contactformulier onderaan deze pagina invullen.

Sponsoring

Wil je met jouw bedrijf of organisatie het Full Color Festival steunen? Dat begrijpen wij natuurlijk als geen ander. Stuur je een email naar sponsoren@fullcolorfestival.nl? Dan neemt of Gerrit of Jos contact met je op.

Vrijwilligers

Wil jij meer weten over vrijwilliger zijn bij het Full Color Festival? Stuur een mail naar vrijwilligers@fullcolorfestival.nl. Dan krijg je antwoord van Mariët, Jos of Marino. Wil je je aanmelden om mee te helpen? Dit is de link naar het aanmeldformulier (de link opent in een nieuw venster).

Full Color Markt

De Full Colormarkt is het hart van het festival en verbindt de verschillende festivallocaties met elkaar. Het is een markt met kunst, het lekkerste eten uit alle windstreken, ideële organisaties, leuke hebbedingen en nog heel veel meer… De inschrijvingen voor de Full Colormarkt zijn nu geopend. De inschrijfformulieren vind je hier op de website. Heb je een vraag, mail je die dan naar markt@fullcolorfestival.nl (dit is een nieuw mailadres)

Horeca

Heb je een vraag over commerciële horeca, Brute Biertjes? Stuur dan een mail naar horecateam@fullcolorfestival.nl. De Horeca toppers onder leiding van Kevin nemen dan contact met je op.

Productie

Voor alles wat met programmering op de verschillende podia te maken heeft stuur je een mail naar productie@fullcolorfestival.nl.

Algemene vragen en informatie

Gebruik voor alle andere vragen: info@fullcolorfestival.nl. Of vul het onderstaande contactformulier in. We helpen graag.