Meld je aan voor het Decoweekend

Het deco-team heeft al ontzettend veel ideeën en zit vol inspiratie om ook dit jaar het festivalterrein te versieren en aan te kleden. Tijdens het Full Color Festival van vorig jaar hebben we zoveel leuke reacties gekregen op de deco op het festivalterrein. Dat willen we natuurlijk dit jaar weer.

Help je mee?

👉 Het Full Color Deco Weekend is van vrijdag 17 tot en met zondag 19 mei 2024.

Zin om je een middag (of langer natuurlijk) uit te leven met een kwast, hamer, lijm, stof, noem maar op? En om met elkaar in een weekend de decoratie van het Full Color Festival te maken? Ervaring is niet nodig. Ga aan de slag met wat jij leuk vindt om te doen. We helpen je op weg, klussen met je mee en maken er een gezellige bende van.

Geef je op en geef vooral ook aan of je wilt mee eten, je wilt blijven slapen of alleen komt om te klussen. Want dat kan allemaal.

Dit is de link naar het aanmeldformulier

Wanneer je op de link hierboven klikt opent er een nieuw tabblad met het Google aanmeldformulier. Nadat je je aangemeld hebt ontvang je voorafgaand aan het weekend meer informatie van ons.


Samen aan de klus

Het Decoweekend is zeker ook geschikt om samen met kinderen aan mee te doen onder begeleiding van een volwassene. Geef je samen op en leef je lekker uit!

DECOWEEKEND
17 tot en met 19 mei 2024
Bij Scouting Hanzeluiden, Buitensingel 6 in het Stadspark.
Voor eten en drinken wordt gezorgd. En wil je blijven slapen, dan kan dat ook!