Zonder alle enthousiaste vrijwilligers kan het Full Color Festival niet op deze manier bestaan. Help jij mee? 


Meld je via het onderstaande formulier aan als vrijwilliger voor Full Color Festival 2022 en maak deel uit van het gezelligste vrijwilligersteam in Kampen! Het festival vindt plaats op vrijdag 17 en zaterdag 18 juni in het Stadspark van Kampen. We zijn op zoek naar heel veel verschillende toppers. Van logistiek achter de bar, van backstage tot catering. Je geeft jouw voorkeuren aan op het aanmeldformulier.

Dit is de link om om je aan te melden:

Aanmeldformulier Full Color Festival 2022

Heb je zin om je schouders onder het festival te zetten?

Heb je hart voor het Full Color Festival en het voortbestaan, zet je har(d)t in. Wij zijn nog op zoek naar leuke, gezellige, enthousiaste mensen voor achter de bar, bij de munten, de infostand en backstage.
Kun je ’s avonds of juist overdag? Meld je dan aan bij Chantal via fullcolorfestival@gmail.com. Direct het aanmeldformulier invullen? Dat vind je op de website van het Full Color Festival.

  • Leer allemaal leuke nieuwe mensen kennen 
  • Heb dikke pret en een onvergetelijke tijd met de crew
  • Heerlijk eten en drinken
  • Krijg het limited edition crew shirt van het Full Color Festival 
  • Vier feest tijdens het spetterende vrijwilligersfeest later dit jaar
  • Word onderdeel van het kleurrijkste festival 

Ik had me al als vrijwilliger aangemeld voor de editie 2020. Wat nu?

De aanmeldingen om als vrijwilliger bij Full Color Festival 2020 te komen helpen liepen al flink binnen. We zouden het heel fijn vinden als jij ons dit jaar komt helpen om de 25e editie van het festival tot een groot succes te brengen! Vul je het aanmeldformulier in?
Via de link kom je bij het online formulier: Aanmeldformulier Full Color Festival 2022. De link opent in een nieuw venster.Word nu lid van de speciale Facebookgroep


Sinds kort hebben wij een Facebook groep aangemaakt voor de vrijwilligers van Full Color Festival. Hier kun je mooie Colorful Moments met elkaar delen en wordt belangrijke informatie voor de vrijwilligers vanuit de organisatie geplaatst.

Klik hier en wordt lid van de Facebook groep!