Het Full Color Festival vindt plaats in het Stadspark van Hanzestad Kampen. Op vrijdag begint het festival om half 6 en gaat door tot 01.00 uur. De volgende dag begint het festival om 12.00 uur ’s middags en eindigt om 00.00 uur. 

Munten 

Munten zijn tijdens het Full Colorfestival verkrijgbaar bij de muntenkassa’s op het festivalterrein. 

  • Bij de muntenkassa’s kun je met pin betalen. 
  • De munten kosten €3,00 per stuk.
  • Op het hoofdveld kun je bij de muntenkassa ook contant betalen. 
  • De lage kassa bij het witte bruggetje is het gehele festival bereikbaar.
  • Op zaterdag overdag is er een lage kassa bij de natuurspeeltuin en de scouting. 
  • Met je muntjes kun je drinken bestellen bij de Full Color Festival barren. 
  • Te veel gekochte munten kunnen tot aan sluitingstijd van het festival worden ingeleverd bij de daarvoor bestemde kassa’s. 
  • Let op: munten van voorgaande edities zijn niet geldig.

Goed om te weten
Bij de Foodtrucks op het hoofdveld kun je met muntjes of contant geld betalen.
Bij de kramen op de Full Color markt betaal je vooral contant.

Fietsen, parkeren en het OV

Google Maps | Kinderboerderij Cantecleer Buitensingel 3, 8261 DA Kampen

Fiets |Kom je met de fiets? Parkeer die dan aan de randen van het festivalterrein. De fietsparkeerplekken zijn aangegeven op de plattegrond. Ze zijn gratis, maar voor eigen risico. Parkeer geen fietsen tegen huizen en maak geen fietsen vast aan bouwhekken. 

Parkeren | Op het Meeuwenplein / Bongerd is het betaald parkeren van ma t/m za van 9.00 tot 20.00 uur. De dichtstbijzijnde gratis parkeerplekken zijn het Burgemeester Berghuisplein en de nieuwe parkeergarage aan de Noordweg. Meer informatie over parkeren in Kampen: https://www.kampen.nl/parkeren-in-kampen

OV | Het festivalterrein is 10 minuten lopen vanaf het station Kampen: Steek de stadsbrug over richting Kampen binnenstad. Loop rechtdoor, langs het Stedelijk Museum. Ga rechtsaf op de Oudestraat en meteen weer links, tussen de SportInn en de Goossen door. Loop rechtdoor richting de poort die je nu in de verte kunt zien; over de Broederweg en de Broederstraat. Ga onder de Broederpoort door, steek het bruggetje over in het park: je bent gearriveerd!

De laatste treinen richting Stadshagen en Zwolle vanaf Station Kampen op vrijdag en zaterdag gaan om 23.32 uur,  0.02 uur en 0.32 uur. Kijk voor de meest actuele bus- en treintijden op www.9292.nl

Toegankelijkheid

Het terrein proberen we zoveel mogelijk rolstoelvriendelijk te maken. Omdat het Full Color Festival in het stadspark zit, is dit niet overal even gemakkelijk. De medewerkers van het festival kunnen desgewenst altijd assisteren.

Invalide toiletten zijn te vinden bij de scouting en de kinderboerderij.

Op zaterdag overdag is er een lage kassa bij de natuurspeeltuin en de scouting. De lage kassa bij het witte bruggetje is het gehele festival bereikbaar.

EHBO

Er is een centrale vaste EHPO post op het festivalterrein. Vlak bij het witte bruggetje. Bekijk de festival-plattegrond om te zien waar de EHBO post is. We vragen alle bezoekers alle medewerking te verlenen bij het werk van de EHBO en andere hulpdiensten.

Informatiepunten

Met vragen kun je altijd één van de medewerkers van het festival aanspreken. Heel herkenbaar aan de Full Color Festival t-shirts en jasjes. Gevonden voorwerpen kun je afleveren en ophalen bij het informatiepunt bij het witte bruggetje.

Afval

Houd het terrein schoon en maak goed gebruik van de vele afvalbakken.

Betreden op eigen risico

Een bezoek aan het Full Color Festival is op eigen risico; de organisatie is niet aansprakelijk voor schade, bijvoorbeeld als gevolg van letsel of diefstal. 

Wettelijke bepalingen

De Nederlandse wetgeving is ten alle tijden leidend, zowel op het gebied van alcohol en drug, maar ook op het gebied van de verstoring van de openbare orde, veiligheid of zedelijkheid.

Legitimeren

In Nederland geldt een legitimatieplicht van iedereen boven 14 jaar en mag er geen alcohol geschonken worden aan personen jonger dan 18 jaar. Bij twijfel vragen we je naar je legitimatie. Geldige legitimatie is een rijbewijs, een paspoort of een identiteitskaart

Op het festivalterrein geldt een verbod voor:

– Drugs, wapens, glaswerk en blik
– Meegebracht eten en drinken
– Spuitbussen met drijfgas en andersoortige gaspatronen
– Wildplassen
– Gaspatronen
– Flyeren zonder toestemming van de organisatie
– Ongewenst gedrag zoals discriminatie, agressie of ongewenste intimiteit

Houd je aan de aanwijzingen van de organisatie, beveiliging en politie

Bij overtreding van de wetten of de huisregels kan de politie ingeschakeld worden en kan, afhankelijk van de overtreding, een bezoeker de toegang tot het terrein ontzegd worden. De organisatie heeft hierin, samen met de politie, het laatste woord.

Personen onder invloed van drank of  andere psychotrope stoffen worden niet toegelaten op het festivalterrein

Het is niet toegestaan om afgezette gebieden te betreden zonder dat daarvoor toestemming is gegeven (podium, backstage en medewerkerstenten)

Het is niet toegestaan om afval op het terrein zelf te lozen. We willen graag met zijn allen het festivalterrein netjes houden. Gooi daarom afval in de daarvoor bestemde afvalbakken die over het festivalterrein verspreid staan

Het is niet toegestaan om op het festival gekochte consumpties buiten het festivalterrein te nuttigen

Gebruik van foto’s

Tijdens het Full Color Festival worden (foto-) opnames gemaakt. Bezoekers geven bij binnenkomst stilzwijgend toestemming aan de organisatie om deze opnames te verveelvoudigen, openbaar te maken en/of te gebruiken voor promotionele doeleinden. Dit geldt zowel voor alle opnames zowel door bezoekers als door professionals gemaakt.

Flyeren verboden en collecteren verboden

Het is zonder toestemming van de Full Color Festival organisatie niet toegestaan te flyeren, collecteren of andere zaken uit te delen op of rondom het festivalterrein. Ziet de organisatie of beveiliging dit toch gebeuren, kun je van het terrein worden verwijderd.

Wanneer je als bezoeker iets opvalt wat niet strookt met de huisregels kan je medewerkers (herkenbaar aan het Full Color shirt) hierop attenderen.