In 2020 bestaat Full Color festival alweer 25 jaar en dit willen wij samen met al onze vrijwilligers vieren door deze editie wederom tot een groot succes te brengen. Full Color telt jaarlijks gemiddeld 250 vrijwilligers die zich inzetten voor het festival. Lijkt het jou nou leuk om hier ook deel van uit te maken meld je dan aan als vrijwilliger!

Bij Full Color is genoeg te doen voor iedereen bijvoorbeeld: biertjes tappen, hekken sjouwen, decoratie maken, artiesten verzorgen in de backstage, stroom aanleggen, bezoekers van informatie voorzien en nog veel meer. Lees hier alles over bij de verschillende teams in het aanmeld formulier en maak een keuze.

Wat heeft Full Color jou te bieden?

  • Je wordt onderdeel van de Full Color Crew;
  • Je krijgt een uniek kijkje backstage;
  • Je krijgt een crew t-shirt die je mag houden na het festival;
  • Tijdens je werk wordt het eten, drinken en snacks allemaal verzorgd;
  • And last but not least… een week na het festival organiseren wij een gezellige Crew BBQ met leuke muziek!

Dus waar wacht je nog op! Meld je aan voor één van onze gezellige teams via de onderstaande button. Wil je nog meer informatie of kan je geen keuze maken bij welk team je wilt worden ingedeeld? Klik dan op de rechter button en kom in contact met de vrijwilligerscoördinator. 

Gezien de huidige ontwikkelingen omtrent het coronavirus staat de organisatie van Full Color voorlopig op een laag pitje. Als je je aanmeldt als vrijwilliger, dan houden we je goed op te hoogte, maar misschien wat later dan je van ons gewend bent. Alvast dank voor je begrip!