๐——๐—ฒ ๐—•๐—ผ๐˜€๐˜„๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฟ๐—ฎ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐—ฎ๐—ฐ๐˜ ๐—ผ๐—ฝ ๐—™๐˜‚๐—น๐—น ๐—–๐—ผ๐—น๐—ผ๐—ฟ ๐—™๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ถ๐˜ƒ๐—ฎ๐—น ๐—ž๐—ฎ๐—บ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป

We zijn echt supertrots

Vrijdag 21 juni na Bรถkkers en voor de Hardcore Vibes Band bij ons op het grote podium!

Eerste persfoto De Boswachters, Foto: Fotostudio Da Vinci

Lees het hele persbericht:

21 juni is het dan zover. Wat al maanden in de lucht hing, valt eindelijk uit de boom. De Boswachters presenteren dan het nieuwe Bananenlied. Om dat extra feestelijk te vieren, zijn ze als verrassingsact te zien op het Full Color Festival Kampen.

โ€œJa, machtig mooi man! Ik stuiter er nog net niet van. In februari konden we ineens op 3FM aankondigen dat we plannen hebben met de nieuwe Boswachters. Daarna was het ouderwets druk: Radio 5, SterrenNL, RTV Oost, RTV Drenthe, Goedemorgen Nederland. Ze hunkerden allemaal naar nieuws over de bananen. Alsof ze jaren geen fruit hadden gehad.โ€ Hulsebos had nooit gedacht dat het nog zoveel teweeg zou brengen. Het was het laatste zetje dat de Kampenaren nodig hadden om echt aan de slag te gaan met het idee. โ€œWe liepen er al een tijdje mee. Elke keer als het in de “Foute Top Zoveel” te horen is op Q-Music, blijven de appjes binnenkomen.โ€

Samen met Erik Albers, drummer van het eerste uur, gingen oud Boswachters Ton, Marco en Hans meteen aan de slag. De nieuwe versie van de grote hit uit 1999, Het Bananenlied, ziet op 21 juni het levenslicht. Gemixed door producer Edwin van Hoevelaken, bekend van o.a. Nick & Simon, Gerard Joling en Andrรฉ Hazes.

De release wordt gevierd met een verrassingsoptreden door de nieuwe zanger van De Boswachters op het Full Color Festival. “Waar anders dan in Kampen! Moest toch nog wat doen met โ€˜Terug naar Kampenโ€™, dus dat komt mooi uit.โ€, lacht Hulsebos. “Wij kunnen niet wachten. Kan al wel vertellen dat de nieuwe zanger helemaal boswachter-proof is. Voor de Kampenaren hebben we nog een ander nieuwtje, dat horen ze op Full Color wel, er komt wel meer terug naar Kampen, hahahaโ€ aldus Hulsebos vanuit Amerika.

ARCHIEFFOTO Kampen – De Boswachters uit Kampen.Foto Freddy Schinkel, IJsselmuiden ยฉ 220898

Het korte optreden van De Boswachters zal op vrijdag 21 juni tussen de optredens van Bรถkkers en de Hardcore Vibes Band plaatsvinden op het hoofdpodium van het festival. Voor meer informatie over het festival kijk op www.fullcolorfestivalkampen.nl.