Meer deelnemers, meer kleur en nóg meer gezelligheid!

Natuurlijk toveren we ook dit jaar het stadspark om tot een waar kleurenparadijs met de Hylkema Full Color Run. Doe je mee? Ook dit jaar is de Full Color Run er eentje die je niet mag missen:

Be part of the fun, join the Full Color Run!

Programma Full Color Run

Na een gezamenlijke warming up op het hoofdveld van het Full Color Festival zal het startschot klinken, waarna alle deelnemers langs een afgezet parcours (bereikbaar voor publiek) hun kleurrijke route beginnen. De route loopt volledig door het stadspark en is iets minder dan 2 kilometer lang. Ben je geen echte sporter? Laat je daar niet door afleiden, want het gaat meer om de fun dan om de sportieve prestatie. Onze Full Color Run kent namelijk geen winnaars of verliezers! 

Locatie: Stadspark Kampen 
(zie Google Maps)
Datum: vrijdag 21 juni 2024
Inloop & aanmelden: 17:00 tot 18:15 
Start Warming Up: 18:30u
Startschot Full Color Run: 18:45u

Aansluitend op de Full Color Run barst het feest op het Full Color Festival los; je vindt er spetterende optredens op het hoofdveld of kunt uitrusten in de speciaalbierenbar van Brute Biertjes. Of heb je liever een Wild Wijntje? 

Benieuwd naar het volledige programma van de Full Color Vrijdag? Klik dan hier.

Aansluitend op de Full Color Run barst het Full Color Festival los!

TROTSE HOOFDSPONSOR

We zijn super blij met Hylkema Funderingstechniek als hoofdsponsor! Ook dit jaar sponsoren zijn het kleurrijke sportieve feestje in het stadspark van Kampen.

MET BEGELEIDING VAN

De toppers van Korfbalvereniging Wit Blauw helpen ook dit jaar met de begeleiding van de Full Color Run!