Het kleurrijkste weekend van het jaar: De 26e editie van het Full Color Festival Kampen. Het belooft een heerlijke editie te worden. Kijk maar eens naar het programma van de vrijdag! We hebben er zin in. Jij ook?

VRIJDAG 16 JUNI 2023 | 16.30 – 01.00 uur

16.30 uur

Brute Biertjes

Genieten van een goed biertje

Brute biertjes zorgt voor een onvergetelijke speciaalbier ervaring. Daar tappen ze de lekkerste biertjes. We beloven een mooi assortiment uit Kampen te tappen voor jullie, waaronder bieren van brouwerij Broederschaap en De Hanze.

Ook dit jaar is het bij Brute Biertjes genieten van de heerlijke borrelplanken en nu ook frozen yoghurt van de Zuivelhoeve.

Met natuurlijk ook de bierbolide en pizzaoven van David. Met heerlijke bieren van Brouwerij de Wereld en zelf gebakken pizza uit een echte houtoven.

Dit jaar op de bierkaart bij Brute Biertjes:

Brouwerij de Wereld
Kamper Proef Blond
Princessebier

Bierbrouwerij De Hanze
De Hanze Weizen
De Hanze IPA

Brouwerij Broederschaap
Honey Blond
Skillemedinky

We vragen 1 muntje statiegeld voor het Brute Biertjes glas. Daarna wissel je de beker in voor een nieuw glas. Lever je het glas weer in, dan krijg je het muntje terug van ons. Doneren kan natuurlijk ook.

Full Color Kidskraam

Nieuw dit jaar is de Full Color Kidskraam. Hoe leuk is het voor de kinderen om zelf iets te kunnen kopen. Voor 1 muntje!

17.00 uur: inloop en aanmelden

Full Color Run

Be part of the fun, join the Full Color Run

Na een gezamenlijke warming up op het hoofdveld van het Full Color Festival zal het startschot klinken, waarna alle deelnemers langs een afgezet parcours (bereikbaar voor publiek) hun kleurrijke route beginnen. Dit jaar is de Full Color Run weer eentje die je niet mag missen

Kijken naar de Full Color Run is nog nooit zo leuk geweest
Het wordt meezingen en meedeinen geblazen met de dweilorkesten KEK en Broederband.

Het gaat meer om de fun dan om de sportieve prestatie. De route loopt volledig door het stadspark en is 2 kilometer lang. Onze Full Color Run kent namelijk geen winnaars of verliezers

Inloop & aanmelden: 17:00u – 18:30u
Start Warming Up: 18:30u
Startschot Full Color Run: 18:45u

Klik hier om je in te schrijven en hier lees je ook alle informatie over de kleurrijke start van het Full Color Festival.

De Full Color Run wordt mede mogelijk gemaakt door Hylkema Funderingstechniek

19.00 – 01.00 uur

Line up hoofdpodium

Powered by Baker Tilly Berk

Een heerlijk begin van het Full Color Festival Weekend. Op vrijdag wordt het swingen, dansen, rocken, zingen en genieten. De afsluiter van vanavond ken je misschien nog van vorig jaar? Op veler verzoek komen deze zes vrouwen terug!

19.00 uur

Mell & Vintage Future

Swingende start

Dat wordt swingen met de rootsy rhythm-‘n-blues en swingende soul van Mell & Vintage Future. De band bestaat uit Nico Brandsen, Ton Dijkman en zangeres Mell. Ze speelden afgelopen jaar op de Zwarte Cross, en stonden ook in het voorprogramma van Eric Clapton en Elton John.

Mell & Vintage Future op Spotify
Mell & Vintage Future op YouTube
Website van Mell & Vintage Future

circa 20.30 uur

Erik Neimeijer

Perfect voor de vrijdagavond

Je kent Erik Neimeijer nog wel als de energieke en creatieve kracht achter de populaire band Bökkers. Of als de zanger en liedjesschrijver van Lorrainville.

Nu speelt hij samen met zijn stomende liveband festivals plat met zijn soulvol en uplifting muziek. Dat wordt dansen!

Erik Neimeijer op Spotify
Erik Neimeijer op Youtube
Website van Erik Neimeijer

circa 22.00 uur

Mooi Wark

Zorg da’j d’r bie bint

Bij de optredens van Mooi Wark draait het vooral om improvisatie en interactie met het publiek, waardoor elk optreden anders is. Het repertoire tijdens optredens bestaat vaak uit veel vrolijke nummers, meestal rock-‘n-roll. Eén ding is zeker; met Mooi Wark goan wie nog lang nait noar huus!

Mooi Wark op Spotify
Mooi Wark op Youtube
Website van Mooi Wark

Mooi Wark wordt mede mogelijk gemaakt door Graansloot Kampen

circa 23.45 uur

Steam Sister

Only judge a band by its covers

Voor iedereen die van een feest houdt, tot de grens gaat en eraan voorbij. Steam Sister brengt je covers zoals je ze nooit eerder gehoord hebt. Herkenbaar maar niet voorspelbaar. Zing mee tot je stem weg is en je nieuwe idolen gevonden zijn.

Deze zes vrouwen blazen jou, jouw vrienden én het complete veld omver met hun energieke show vol glitters, stoom en neon. Voor iedereen die zich niet gek wil laten maken. Fuck it. Everything is possible.

Steam Sister op YouTube
Website van Steam Sister

Eten en drinken

Bestel je drankjes bij de Full Colorbarren op het veld. Muntjes haal je bij de kassa’s. Op het grote veld kun je ook met contant geld munten kopen en zo het festival steunen.


Voor de inwendige mens

Natuurlijk staat ook dit jaar Foodtruck Suydersee Catering op het grote veld. Hier bestel je de lekkerste friet, snacks en heerlijke broodjes hamburger

De Broodbarista voor die heerlijke koffietjes! En bij de Juicebar ben je helemaal op het juiste adres voor … verse sapjes.

De Churro kraam staat op zaterdag op de Full Colormarkt maar hiep hiep hoera op vrijdag vind je de kraam op het grote veld.

Mijn Grillfiets staat er met de heerlijke gerechten van de grill.

Bij De JuiceDealer vind je een heel fijn assortiment aan biologische coldpressed sappen, wellness shots, smoothies, acaibowls en blissballs.