Het kleurrijkste weekend van het jaar: De 27e editie van het Full Color Festival Kampen. Het belooft een heerlijke diverse editie te worden! We hebben er zin in. Jij ook?

VRIJDAG 21 JUNI 2024 18 – 01 uur

18 – 01 uur

Brute Biertjes & Wilde Wijntjes

Genieten van een goed biertje, een lekker wijntje en heerlijke happen.

Brute Biertjes zorgt voor een onvergetelijke speciaalbier ervaring. Ze tappen daar de lekkerste biertjes en dit jaar komen daar ook Wilde Wijntjes bij. We beloven een mooi assortiment te tappen voor jullie waaronder bieren van brouwerij Broederschaap, De Hanze en brouwerij Artemis.

Op de bierkaart

Brouwerij Artemis: Artemis Wit, Artemis IPA
Bierbrouwerij De Hanze: De Hanze Weizen & De Hanze Tripel
Brouwerij Broederschaap: Honey Blond & Tropical IPA

Op de wijnkaart

Deze informatie volgt spoedig

Happen

Ook dit jaar wordt het genieten van de heerlijke borrelplanken en frozen yoghurt van de Zuivelhoeve.

Muntje statiegeld

We vragen 1 muntje statiegeld voor het Brute Biertjes glas. Daarna wissel je de beker in voor een nieuw glas. Lever je het glas weer in, dan krijg je het muntje terug van ons. Doneren kan natuurlijk ook.


17 – 18.15 uur: inloop en aanmelden

Hylkema Full Color Run

Be part of the fun, join the Full Color Run

Na een gezamenlijke warming up op het hoofdveld van het Full Color Festival klinkt het startschot. Alle deelnemers beginnen dan langs een afgezet parcours (bereikbaar voor publiek) hun kleurrijke route door het stadspark. De route is ongeveer 2 kilometer lang. Ook dit jaar is de Full Color Run weer eentje die je niet mag missen

Join the fun!

Het gaat bij de Full Color Run meer om de fun dan om de sportieve prestatie. Onze Full Color Run kent namelijk geen winnaars of verliezers.

Datum: vrijdag 21 juni 2024
Inloop & aanmelden: 17:00 tot 18:15 
Start Warming Up: 18:30u
Startschot Full Color Run: 18:45u

De Full Color Run wordt mede mogelijk gemaakt door Hylkema Funderingstechniek. De toppers van Korfbalvereniging Wit Blauw helpen ook dit jaar met de begeleiding van de Full Color Run!


20.00 – 22.45 uur

NL – FRA op het Oranjeplein

We beginnen om 20.00 op dat het Oranjeplein, om 21.00 begint de wedstrijd.

We zijn er weer bij en dat is prihima, viva Hollandia! Komende zomer staan we allemaal natuurlijk weer als één man achter Oranje tijdens het EK. Ook op Full Color, want we zijn toevallig dol op die kleur. We zorgen voor een heel groot scherm, een dj en een gezellig fanplein, zodat je niks hoeft te missen van de poulewedstrijd tegen Frankrijk.

Nu hebben die Fransen misschien best een aardig ploegje, maar ja, wij worden gewoon Europees Kampioen! Het kan dus niet anders dan dat we 21 juni huilende haantjes en feestende leeuwen te zien krijgen. (O ja, mocht het toch tegenzitten, we hebben met Primaat, Bökkers en de Hardcore Vibes band genoeg blijheid geregeld om de wedstrijd snel te vergeten ;))


19.00 – 01.00 uur

Line up grote podium

Powered by Baker Tilly Berk

Een heerlijk begin van het Full Color Festival Weekend. Op vrijdag wordt het zingen, zingen, dansen, rocken, raven en genieten. Vanavond op het grote podium, op veler verzoek: Bökkers.

19 uur

Nederpop All Stars

Een feest der herkenning

Nederpop All Stars neemt je mee op een “muzikale roadtrip” langs legendarische Nederpopklassiekers. Dat doen ze niet alleen, want deze topartiesten staan ze bij: Henk Westbroek, Erik Mesie en Loïs Lane.

circa 20.30 uur

Primaat

Beestachtig lekker!

Primaat is de nieuwste sensatie uit de muziekjungle van Overijssel, de geboorteplaats van menig mind blowing act. Dit achtkoppig monster opereert op het scherpst van de snede met een bataljon blazers, Nederlandstalige raps en jazzy toetsen.

circa 22.00 uur

Bökkers

Pompen of verzoepen!

Wat doe je met een band die de bende altijd helemaal gek maakt op Full Color? Gewoon nog een keer vragen natuurlijk! En dat kwam goed uit, want na een compleet uitverkochte theatertour in 2023, zoekt Bökkers dit jaar weer ouderwets de feesttenten en festivals op! 

circa 23.45 uur

Hardcore Vibes Band

Put on your raving shoes

We gaan hakkûh! De Hardcore Vibes Band bestaat uit zes gabbers – letterlijk en figuurlijk – die alle happy hardcore hits uit de 90’s retestrak live(!) spelen.

Deze therapeutische band staat garant voor een feest waarbij stilzitten geen optie is. Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring, waar Aussie, gabber en happy hardcore samenkomen

Eten en drinken

Bestel je drankjes bij de Full Colorbarren op het veld. Muntjes haal je bij de kassa’s. Op het grote veld kun je ook bij de kassa met contant geld munten kopen.


Voor de inwendige mens

Kom je hier binnenkort terug voor het hele overzicht eten en drinken?