VRIJDAG 17 JUNI | 16.30 – 01.00 uur

We gaan beginnen!

Het kleurrijkste weekend van het jaar: De 25e editie van het Full Color Festival Kampen komt er aan. Vier deze jubileum editie met deze geweldige artiesten, en natuurlijk met ons. Want wat zijn we blij dat we weer met jullie kunnen vieren. We hebben namelijk wat in te halen met elkaar!

16.30 uur

Brute Biertjes

Hier is het echt genieten van een goed biertje

Brute biertjes zorgt voor een onvergetelijke speciaalbier ervaring. een mooi assortiment uit Kampen te tappen voor jullie, waaronder bieren van brouwerij Broederschaap en De Hanze.

Ook dit jaar is het bij Brute Biertjes genieten van de heerlijke borrelplanken en nu ook frozen yoghurt van de Zuivelhoeve.

Nieuw binnen komen rijden zijn de bierbolide en pizzaoven van David. Met heerlijke bieren van Brouwerij de Wereld en zelf gebakken pizza uit een echte houtoven.

17.30 uur

Full Color Run

Be part of the fun, join the Full Color Run

Ticketprijs Volwassenen: € 12,50 p.p.
Schrijf je in op www.fullcolorrun.nl en doe met al je vrienden mee aan dit kleurenspektakel.

Inloop & aanmelden Full Color Run: 17:30u
Start Warming Up: 18:30u
Startschot Full Color Run: 18:45u

17.30 – 01.00 uur

Kleurenspektakel op de vrijdagavond

Het wordt stevig genieten van de bands op het hoofdpodium. Springstof (hiphop & rock) bijt het spits af. Daarna is het de beurt aan Rebel Rose (iconische rock chicks & rebelse pop), Bökkers (keiharde rock uit de Achterhoek) en The Ones That Got Away (non-stop, live electronic music experience). 

Line up hoofdpodium

17.30 uur

Blaas of Glory

Blaas of Glory is een hilarische mobiele act zoals je nog nooit eerder hebt gezien. Deze acht rockers-in-panty’s op hun tien jaar durende mars langs Europa’s mooiste festivals van elke omvang en soort, of het nu straattheater, pop, rock of metal is.

19.15 uur

Springstof

Springstof (voorheen Bring The Noise) is een in 2019 opgerichte hip-hop/rock formatie die zijn oorsprong vindt in Zwolle & Kampen. Muziek brengend uit je favo classics lijst en verfrissend hard knallend eigen werk zoals ‘Ouderwets Lekkers’.

20.45 uur

Rebel Rose

Deze stoere meiden doen lekker waar ze zelf zin in hebben en dat werkt aanstekelijk door in de muziek: van Iconische Pop tot Rebelse Rock, energiek, verrassend en all FEMALE. Let’s go bitches!

22.15 uur

Bökkers

Bökkers gaat door! Zanger Hendrik Jan Bökkers heeft een nieuwe bezetting om zich heen verzameld en komt met de nieuwe Bökkers keiharde rock & roll spelen!

Bökkers blif Bökkers! Het wordt weer ouderwets knappen! De tap draait straks weer overuren, de planken zullen uit het podium krullen en het publiek zal na ons optreden hondsmoe maar dolgelukkig zijn. Wij zijn er klaar voor. “, aldus Hendrik Jan Bökkers

23.45 uur

THE ONES THAT GOT AWAY

THE ONES THAT GOT AWAY is het gloednieuwe project van de brainiacs achter Memphis Maniacs. De zogenaamde ‘Masters of the Mash-up’ waren toe aan iets nieuws en zo ontstond deze nieuwe live electronic music experience.

Zij geven een nieuwe draai aan repertoire en transformeren de kroonjuwelen van de popgeschiedenis naar ware dansvloer juweeltjes. Tijdens deze ongewone en aanstekelijke non-stop live set geeft THE ONES THAT GOT AWAY je een bekend gevoel op een onbekende manier.

Dit is de Full Color Festival Vrijdag.
Klik hieronder voor de zaterdag!