Het Full Color Festival wordt gehouden in het stadspark van Kampen

Google Maps | Kinderboerderij Cantecleer Buitensingel 3, 8261 DA Kampen

Fiets |Kom je met de fiets? Parkeer die dan aan de randen van het festivalterrein. Bij voorkeur bij het oude skateterrein (zie rechtsonder op de plattegrond). De fietsparkeerplekken zijn aangegeven op de plattegrond. Ze zijn gratis, maar voor eigen risico. Parkeer geen fietsen tegen huizen en maak geen fietsen vast aan bouwhekken. 

Parkeren | Op het Meeuwenplein / Bongerd is het betaald parkeren van ma t/m za van 9.00 tot 20.00 uur. De dichtstbijzijnde gratis parkeerplekken zijn het Burgemeester Berghuisplein en de nieuwe parkeergarage aan de Noordweg.
Meer informatie over parkeren in Kampen: https://visitkampen.nl/praktische-info/parkeren.

OV | Het festivalterrein is 10 minuten lopen vanaf het station Kampen: Steek de stadsbrug over richting Kampen binnenstad. Loop rechtdoor, langs het Stedelijk Museum. Ga rechtsaf op de Oudestraat en meteen weer links, tussen de SportInn en de Goossen door. Loop rechtdoor richting de poort die je nu in de verte kunt zien; over de Broederweg en de Broederstraat. Ga onder de Broederpoort door, steek het bruggetje over in het park: je bent gearriveerd!

De laatste treinen richting Stadshagen en Zwolle vanaf Station Kampen op vrijdag en zaterdag gaan om 23.32 uur,  0.02 uur en 0.32 uur. Kijk voor de meest actuele bus- en treintijden op www.9292.nl