Het kleurrijkste weekend van het jaar: De 25e editie van het Full Color Festival Kampen komt er aan. Vier deze jubileum editie met deze geweldige artiesten, en natuurlijk met ons. Want wat zijn we blij dat we weer met jullie kunnen vieren. We hebben namelijk wat in te halen met elkaar! Nu al nieuwsgierig naar de line-up van de zaterdagavond? Klik dan op deze link.

Klik hier om terug te gaan naar het programma van vrijdag 17 juni

En hier is hij dan, de line up van de vrijdagavond van het hoofdpodium van de 25e editie van het Full Color Festival Kampen:

17:30 – 18:30 | Blaas of Glory

Blaas of Glory is een hilarische mobiele act zoals je nog nooit eerder hebt gezien. Deze acht rockers-in-panty’s op hun tien jaar durende mars langs Europa’s mooiste festivals van elke omvang en soort, of het nu straattheater, pop, rock of metal is.

KISS is klezmerized, Thin Lizzy gerommeld door rumba, Alice Cooper walst rond. Queen verandert in country en Van Halen in Dixieland, AC/DC klonk nog nooit zo spiritueel…

Blaas of Glory maakt van de opwarming voor de Full Color Run een feestje!

19.15 – 20.15 | Springstof

Springstof (voorheen Bring The Noise) is een in 2019 opgerichte hip-hop/rock formatie die zijn oorsprong vindt in Zwolle & Kampen. Muziek brengend uit je favo classics lijst en verfrissend hard knallend eigen werk zoals ‘Ouderwets Lekkers’.

20.45 – 21.45 | Rebel Rose

Deze stoere meiden doen lekker waar ze zelf zin in hebben en dat werkt aanstekelijk door in de muziek: van Iconische Pop tot Rebelse Rock, energiek, verrassend en all FEMALE. Let’s go bitches!

🎙 Zangeres Bianca Gaal 🎸 Gitarist Monique Blok 🎸 Gitarist Marlon van Looy

🥁 Drums Aleida Kranendonk 🎸 Basgitarist Erika Kranendonk

22:15 – 23:15 uur Bökkers 

Bökkers gaat door! Zanger Hendrik Jan Bökkers heeft een nieuwe bezetting om zich heen verzameld en komt met de nieuwe Bökkers keiharde rock & roll spelen!

Bökkers blif Bökkers! Het wordt weer ouderwets knappen! De tap draait straks weer overuren, de planken zullen uit het podium krullen en het publiek zal na ons optreden hondsmoe maar dolgelukkig zijn. Wij zijn er klaar voor. “, aldus Hendrik Jan Bökkers

23:45 – 00:45 uur The Ones That Got Away 

THE ONES THAT GOT AWAY is het gloednieuwe project van de brainiacs achter Memphis Maniacs. De zogenaamde ‘Masters of the Mash-up’ waren toe aan iets nieuws en zo ontstond deze nieuwe live electronic music experience.

Zij geven een nieuwe draai aan repertoire en transformeren de kroonjuwelen van de popgeschiedenis naar ware dansvloer juweeltjes. Tijdens deze ongewone en aanstekelijke non-stop live set geeft THE ONES THAT GOT AWAY je een bekend gevoel op een onbekende manier.

Memphis Maniacs Productions proudly presents: THE ONES THAT GOT AWAY. You are not ready for this! Een non-stop, live electronic music experience.

Dit is de line-up van de vrijdagavond van het Full Color Festival hoofdpodium. Natuurlijk staat er ook een vette line up voor zaterdag 18 juni: Klik hier voor de line up van zaterdagavond.

Klik hier om terug te gaan naar het programma van vrijdag 17 juni