Full MODDER Festival? Echt niet!

GROTE WIJZIGING INRICHTING FESTIVAL

Goed nieuws! Full Color gaat gewoon door. De organisatie: “Vanwege het slechte weer van de afgelopen weken hebben we moeten besluiten het festival anders in te richten. We zagen onze bezoekers al tot de knieën wegzakken in de modder. Misschien leuk voor de foto’s, maar niet heel handig. Full Modder Festival, echt niet!”

Het hoofdpodium wordt daarom verplaatst naar het veld bij het zwembad. “Daar hebben we veel meer ruimte”, vertelt Jos Hogenbirk namens de organisatie. “Een hele mooie plek om hetzelfde feestje te vieren en het is ook maar een paar meter verder.” 

Maar dat is niet de enige verandering. Dichtbij het nieuwe hoofdveld wordt de nieuwe plek voor Brute Biertjes, waar ook Wilde Wijntjes aan toegevoegd zijn. Om een goede aansluiting met de rest van het festival te houden wordt het voetbalplein op vrijdagavond verplaatst naar de oude locatie van Brute Biertjes. Een andere grote verandering is dat op zaterdag Podium ’t Ukien naar het Witte Bruggetje verplaatst.

Deze snelle oplossing is ontstaan met dank aan de medewerking van de gemeente en diverse andere partijen.

Dit nieuws volgt op het nieuws van eerder deze week over de verandering in de line-up van zaterdag 22 juni op het grote podium: 

TYPHOON vervangt Diggy Dex op Full Color Festival Kampen

Wegens privé omstandigheden kan Diggy Dex niet optreden. “Voor de fans van Diggy Dex een dikke domper, maar niet getreurd, volgend jaar is hij alsnog te zien op het Full Color Festival. We keken enorm naar dit optreden uit, de hoofdact van de zaterdagavond op het grote veld. Na het nieuws zijn we direct op zoek gegaan naar een waardige vervangende artiest. En volgens ons hebben we die gevonden, en wat voor één: TYPHOON.”

”Met een compleet nieuwe show, waarin hij zijn hiphopbasis mixt met pop, soul en funk, komt TYPHOON naar het Full Color Festival in Kampen. TYPHOON is een sensatie op het podium en wij zijn nu wel heel trots dat we voor van hem in Kampen kunnen gaan genieten. Bereid je voor op een zinderend optreden, feest op het podium, een hoop energie.”