Lieve vrijwilligers van het Full Color Festival

Hieronder lees je het bericht van de Gemeente Kampen. We zijn genomineerd. En dat is echt een felicitatie waard! We zijn ontzettend trots. Want wat wordt er veel werk verzet door zó ontzettend veel vrijwilligers. Zonder jullie is er geen Full Color.


Het hele bericht van de Gemeente Kampen lees je hier: https://www.kampen.nl/genomineerden-vrijwilligersprijs-2023-bekend


Wie zijn er nog meer genomineerd?

Naast het Full Color Festival zijn Korfbalvereniging Wit Blauw en de Gastfamilie begraafplaats Bovenbroek/Zandberg genomineerd. We zijn blij dat wij de keuze niet hoeven te maken over wie de Vrijwilligersprijs dit jaar in ontvangst mag nemen.

Op 7 december, tijdens de nationale Dag van de Vrijwilliger, maakt de jury de twee winnaars bekend van de Vrijwilligersprijs 2023. Uit 24 aanmeldingen zijn 3 individuen en 3 groepen genomineerd voor de Vrijwilligersprijs. In beide categorieën wordt 1 winnaar gekozen.

Op de foto Wethouder Jan Peter van der Sluis en een aantal van die hele fijne club mensen die het Full Color Festival Kampen mogelijk maken.