Muziekkorpsen komen naar het Full Color Festival

Helemaal nieuw dit jaar. De samenwerking met verschillende muziekverenigingen uit de gemeente Kampen. We vinden het nu al een feestje. De samenwerking met het C.K.M.V.

Het C.K.M.V is een overkoepelende stichting waarin  alle muziekverenigingen uit de gemeente Kampen zijn vertegenwoordigd. Dit jaar doen ze voor het eerst mee met het Full Color Festival en we zijn zeer verheugd met deze samenwerking. 


Op vrijdag bij de Full Color Run

Op vrijdagavond tijdens de Full Color Run is het meezingen en meedeinen met dweilorkest KEK en De Broederband. De Full Color Run lopen, maar ook bekijken is nog nooit zo leuk geweest.

We komen je ophalen op zaterdag

Jeugdkorpsen Jong Oranje en Jong KTK evenals het Jachthoornkorps komen op zaterdag eind van de ochtend vanuit verschillende hoeken uit Kampen naar het Full Color Festival gemarcheerd. Ze pikken je op in diverse wijken! Dus loop achter de muziek aan naar het Full Color Festival.

Groots begin op het hoofdveld

Begin van de middag geven De Broederband Kampen (harmonieorkest) en Euphonia Wilsum (fanfare) gezamenlijk als 65 koppig orkest een concert op het hoofdveld. Dit wordt een schitterend en verbluffend optreden. Tijdens het concert wordt populaire muziek gespeeld onder aansturing van twee dirigenten ondersteund door Kamper Vocalist Marije van Dijk. 

De Bikkels van Kampen

De Bikkels van Kampen geven op zaterdagmiddag om 16.30 uur een optreden op het scoutingterrein. De Bikkels van Kampen bestaan sinds 2018 en is een drumband voor mensen met een beperking. De Bikkels zijn onderdeel van het Kamper Jachthoorn Korps.

Swingende pauzemuziek

Is het pauze op het hoofdveld of zit je rustig op het terras bij de Brute Biertjes, dan kan het zijn dat de rust even verstoord wordt, want percussiegroep Brobando kan zo maar voorbij komen. Brobando is een percussiegroep spelend op Braziliaanse instrumenten met een Braziliaanse tintje. Dat wordt swingen.

Drie concerten bij de Kinderboerderij Cantecleer

Op zaterdag tussen 17.15 en 18.45 uur geven de Malletband van het Stedelijk Orkest, Jong AMDG en Stageband Oranje 3 gevarieerde concerten bij Kinderboerderij Cantecleer. Van melodische percussie tot  stevige marsmuziek en alles daar tussenin, alle registers gaan open voor een gezellige muzikale avond.