TYPHOON vervangt Diggy Dex op Full Color Festival Kampen

Verandering in de line-up van zaterdag 22 juni

TYPHOON vervangt Diggy Dex op Full Color Festival Kampen

Wegens privé omstandigheden kan Diggy Dex niet optreden. “Voor de fans van Diggy Dex een dikke domper, maar niet getreurd, volgend jaar is hij alsnog te zien op het Full Color Festival. We keken enorm naar dit optreden uit, de hoofdact van de zaterdagavond op het grote veld. Na het nieuws zijn we direct op zoek gegaan naar een waardige vervangende artiest. En volgens ons hebben we die gevonden, en wat voor één: TYPHOON.”

”Met een compleet nieuwe show, waarin hij zijn hiphopbasis mixt met pop, soul en funk, komt TYPHOON naar het Full Color Festival in Kampen. TYPHOON is een sensatie op het podium en wij zijn nu wel heel trots dat we voor het eerst van hem in Kampen kunnen gaan genieten. Bereid je voor op een zinderend optreden, feest op het podium, een hoop energie.”


De muziek van TYPHOON een viering van het mens-zijn met daarin altijd de boodschap dat we genoeg zijn: wij zijn liefde. Glenn de Randamie (1984) is een verhalenverteller die op een eerlijke en kwetsbare manier rapt, spreekt en zingt. Grote levensthema’s weet hij op een rake manier te vangen in persoonlijke uitingen over liefde, geloof, keuzes, slavernij en ambitie. Opgroeiend in een groot Surinaams gezin met daarbij Portugese, Chinese, Indiase en Creoolse roots was het voorbestemd dat al deze invloeden ook zijn muziek zouden duiden.

Het optreden van TYPHOON is zaterdag 22 juni op het grote podium om 21.15 uur. Na Numidia en voor het Spaanse Eskorzo. Klik hier voor het hele programma van de zaterdag.

“Diggy Dex we wensen jou veel sterkte en we zien je volgend jaar in Kampen!”