Update Full Color Festival editie 27

Achter de schermen wordt er hard gewerkt. We staan als kernteam helemaal aan. Op alle vlakken. Van horeca tot veldindeling, van het boeken van bands tot het bestellen van de muntjes, van de vrijwilligersorganisatie tot het benaderen van sponsoren, van het voorbereiden van de Cultuurmarkt tot het samenstellen van alle programma’s op de verschillende locaties….

Belangrijk is dat jullie 21 en 22 juni vrijhouden in je agenda. Om mee te helpen, mee te vieren, mee te genieten van de 27e editie van het Full Color Festival in Kampen.

Dit is alvast goed om te weten:

  • De inschrijving voor de Cultuurmarkt start op 1 april. Vanaf die datum staat het inschrijfformulier op de website
  • Het inschrijvingsformulier om je aan te melden als vrijwilliger staat inmiddels online. Kom maar door met de aanmeldingen! Extra aandacht voor het Decoweekend op 17, 18 en 19 mei. En dit jaar kun je je ook aanmelden om mee te helpen opbouwen en afbouwen. We kijken naar jullie aanmeldingen uit!
  • Op 12 april maken we de line up bekend van het grote veld! Dus ben je benieuwd wie er dit jaar komen optreden? Nog heeeeeel even geduld!
    Tipje van de sluier: Met bands uit Spanje en UK gaan we internationaal. Andere woorden bij het programma zijn: België, Marokko, HIP HOP, Mestizo, Pop, Rock, Nederpop, Happy Hardcore, Nedersaksisch, Groente, zon en Sun, Blazers, Meezingers, Voetjes van de vloer. Het wordt heel veel genieten. Voor jong en oud! Kom terug naar Kampen…. en vier het kleurrijkste feestje van het jaar met ons mee en sla Pinkpop maar een jaartje over 😉
  • De inschrijving van de Full Color Run is inmiddels ook geopend. Dus kom maar door! Klik hier om je alvast aan te melden